Clipboard Publishing - Over ons

U bent hier

Abonneer op RSS - Over ons

Clipboard Publishing

Clipboard Publishing is een moderne uitgeverij van publieks- en vaktijdschriften en -websites over ict, fotografie, ondernemen en technologie in het algemeen.

DIGIFOTO Pro magazine

DIGIFOTO Pro is een magazine over alles wat raakt aan digitale fotografie. Het heeft een duidelijk afgebakende doelgroep van gevorderde hobbyisten en semi-professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio's.

digifoto Starter

digifoto Starter is een unieke, toegankelijke en leerzame uitgave voor een breed lezerspubliek dat meer wil weten over het maken van de mooiste foto's en advies wil krijgen over aanschaf van het nieuwste fotografische materiaal.

WINMAG Pro magazine

Voor de zakelijke computergebruiker, specifiek de kenniswerker in het MKB, bevat WINMAG Pro iedere editie een indrukwekkend pakket aan informatie, reviews, analyses en achtergrondverhalen.

Baaz magazine

Baaz is een no-nonsense magazine (7e jaargang) met een heldere doelstelling: het wil binnen het MKB ondernemers en met name de directie en het hogere management helpen innoveren en inspireren.

Pagina's

tweets