Clipboard Publishing

Vacature: DTP’er (m/v)

Wij zoeken een vormgever voor onze printedities die weet wat werken is. Je beheerst InDesign en weet goed met bestanden om te gaan. Je kan drukwerk van nul tot gecertificeerd bij de drukker/klant aanleveren.

Stage: Webredacteur technologie/IT magazine (WINMAG Pro)

Studeer jij journalistiek en wil jij stage lopen op een webredactie van een technologie/IT-magazine? Grijp dan nu je kans - we hebben per direct stageplaatsen beschikbaar op de WINMAG Pro-redactie.

Stage: Webredacteur enterpreneur/lifestyle magazine (BAAZ)

Studeer jij journalistiek en wil jij stage lopen op een webredactie van een technologie/IT-magazine? Grijp dan nu je kans - we hebben per direct stageplaatsen beschikbaar op de BAAZ-redactie.

Vacature: Redacteur print/online

Clipboard Publishing is per direct op zoek naar een gemotiveerde redacteur voor haar diverse B2B- en B2C-titels. Dienstverband: Fulltime / 40 uur

Vacature: Sales Manager (m/v)

Leiding geven met overzicht en rust, targets halen en bovenal: zorgen dat jouw account managers meer dan maximaal scoren. Ben jij die manager die ons salesteam naar een hoger plan gaat tillen? Kun jij je rug recht houden in een competitieve branche? Dan zoeken we jou!

Pagina's

Tweets