Clipboard Publishing

Social media & content manager (m/v)

Content = king, met die term word je doodgegooid. Niet voor niets: content is waardevol en zo goed als het nieuwe 'ruilmiddel' op internet. Maar dan moet die content wel 'slim' worden weggezet en ingezet. Wij zoeken een social media/content manager die niet alleen zorgt voor spetterende content, maar ook weet hoe je daarmee het onderste uit de kan haalt.

Stage: Webredacteur technologie/IT magazine (WINMAG Pro)

Studeer jij journalistiek en wil jij stage lopen op een webredactie van een technologie/IT-magazine? Grijp dan nu je kans - we hebben per direct stageplaatsen beschikbaar op de WINMAG Pro-redactie.

Stage: Webredacteur enterpreneur/lifestyle magazine (BAAZ)

Studeer jij journalistiek en wil jij stage lopen op een webredactie van een technologie/IT-magazine? Grijp dan nu je kans - we hebben per direct stageplaatsen beschikbaar op de BAAZ-redactie.

Connected

Connected wordt gelezen door de medewerkers en oud-medewerkers van ABN AMRO, (voormalig) Fortis, Newbank en RBS in Nederland, met als kern de 16.500 leden van de computerclub AACC.

Vacature: Sales Manager (m/v)

Leiding geven met overzicht en rust, targets halen en bovenal: zorgen dat jouw account managers meer dan maximaal scoren. Ben jij die manager die ons salesteam naar een hoger plan gaat tillen? Kun jij je rug recht houden in een competitieve branche? Dan zoeken we jou!

Pagina's

Tweets