Clipboard Publishing - MKB Proof - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed MKB Proof - nieuws

LG introduceert nieuw smartphone-topmodel G2

Groter, sneller, meer pixels: zeker Android-smartphones volgen vaak een vrij vaststaand patroon als het gaat om introducties van nieuwe topmodellen. Zo ook LG. De Taiwanezen hebben vandaag in Londen hun nieuwste topmodel smartphonemodel aan de wereld getoond. Het Android-toestel combineert een 5,2 inch full-hd-beeldscherm met een Snapdragon 800-processor.

LocoConnect 2013: het event voor local commerce

Een groot deel van de bedrijvigheid vindt lokaal plaats. Hoe ga je als lokale business om met zaken als mobility, gevonden worden op Google (Maps), hoe zorg je voor klantloyaliteit? Het event Loco Connect 2013 probeert antwoorden te vinden op die vragen.

Nederlandse maakindustrie springlevend

De Nederlandse maakindustrie is springlevend. Zij nemen vaak op wereldwijd niveau een nummer één positie in. Het gaat hierbij niet alleen om de grote ondernemingen zoals Stork en Philips. Ook – en misschien wel juist – het midden- en kleinbedrijf (MKB) doet het goed.

Review: Samsung ATIV Book 7

Omdat je niet de hele dag op kantoor zit, wil je ook voor de momenten onderweg een machine waarmee je lekker productief kunt werken. Samsung heeft met de ATIV Book 7 een allround ultrabook uitgebracht waarmee je precies dat kunt doen.

Dell gaat zakelijke klanten rechtstreekse financiering voor IT verstrekken

Zit je om ICT verlegen, maar kun je de investering niet in een keer ophoesten? Voortaan biedt Dell zakelijke klanten in Nederland en België een directe financieringsservice.

Windows 8.1 Enterprise nu te testen

Hoogstwaarschijnlijk zal voor het einde van dit jaar de uitrol plaatsvinden van Windows 8.1, eerder bekend onder de codenaam 'Windows Blue'. De zakelijke variant van Windows 8.1 is inmiddels te testen.

Marktaandeel Blackberry in de VS zakt in

Het met zichzelf worstelende Blackberry is nog niet uit de ellende. het marktaandeel van de smartphonefabrikant ligt in de VS nog altijd onder dat van 2012. Dat concludeert marktonderzoeker Kantar Worldpanel.

Review: Sony Vaio Pro 13

Het moet maar eens afgelopen zijn met de hegemonie van Macbook Air in het segment van draagbare laptops. Zoiets moet Sony althans gedacht hebben bij het ontwerp van de Vaio Pro 13. Deze lichtgewicht krachtpatser heeft Haswell aan boord en weegt een kilo. Macbook Air-killer bij uitstek?

Internet Explorer 11 Developer Preview beschikbaar voor Windows 7

Ben je fervent gebruiker van Internet Explorer en Windows 7, dan had je tot voor kort een probleem: de nieuwste variant van deze browser was alleen beschikbaar voor Windows 8. Nu komt Microsoft met een voorlopige versie voor Windows 7.

Tweede service pack voor Office 2010 brengt stabiliteitsverbeteringen

Microsoft heeft gisteren Service Pack 2 uitgebracht voor Office 2010. De update lost stabiliteitsproblemen in Excel en Outlook aan.

Google kondigt Chromecast aan

Content laten zien via een monitor of tv kan op veel verschillende manieren, de een wat moeilijker dan de ander. Google maakt het echter weer wat makkelijker met Chromecast, een dongle die content van het web via een stream naar een monitor of TV stuurt.

Nieuwe Nexus 7 krijgt hogere resolutie en snellere cpu

Google heeft een nieuwe versie van de Nexus 7 getoond. De tablet koppelt forse specificaties aan een lage prijs. Nieuw is onder andere de resolutie van 1920 x 1200 beeldpunten.

Wat betekenen de winstcijfers van Apple echt?

Sinds Apple haar winstcijfers over het afgelopen kwartaal bekendmaakte en duidelijk werd dat ondanks een recordverkoop van iPhones de omzet en winst daalde, regent het speculaties op internet. Op welke trend duiden de cijfers en (hoe) kan Tim Cook het tij nog keren?

Virtual reality in een zakelijke omgeving: nuttig of niet?

Veel technische innovaties beginnen op speelse wijze. Veel technologieën zijn immers geboren op zolderkamers van jongens en meisjes zonder vooropgezet plan, maar met een sloot aan ideeën. Van alle technologieën spreekt virtual reality nog het meest tot de verbeelding. Zou deze technologie de sprong van zolderkamer naar zakelijke omgeving kunnen maken?

Dell toont Ultrasharp 32 met resolutie van 3840 x 2160

Het lijkt er eindelijk op dat de resolutieoorlog ook op de markt voor desktopmonitoren gaat losbarsten. Dell heeft nu een 32-inchmonitor laten zien met een resolutie van 3840 x 2160 en een igzo-paneel.

Over de grens reizen met 9292 nu mogelijk

Voor mensen die rond de grensstreek wonen of zakelijke reizigers met afspraken net over de grens was het vinden van reisinformatie over het openbaar vervoer nogal eens een puzzel. 9292, de samenwerkingsorganisatie tussen Nederlandse vervoerders heeft dit nu aangepakt.

Review: Philips UltraWide 21:9 - werken in bioscoopverhouding

ij het uitpakken van de Philips 298X4QJAB - we snappen waarom Philips op de bezel alleen UltraWide 21:9 vermeldt - fronzen we onze wenkbrauwen. Het langgerekte 21:9-formaat lijkt ideaal voor films, maar wat moet je er mee op je werkplek? Nadat we de monitor enkele weken in gebruik hebben, moeten we onze mening bijstellen.

Preview: Synology Disk Station Manager 4.3

Synology DSM 4.3 Bij elke nieuwe versie van Disk Station Manager – kortweg DSM - voor nas-apparaten van Synology vraag je je af wat er nu nog te verbeteren valt. En bij elke nieuwe DSM weten de Taiwanezen je wederom prettig te verrassen, voor bezitters van een Synology is een nieuwe DSM dan ook telkens weer een klein feestje. We wierpen alvast een blik op de beta van versie 4.3.

Review: Sharp PN-K321 - werken in 4K

Hoewel smartphones, tablets en laptops steeds hogere resoluties krijgen, blijft de pixeldichtheid van pc-monitoren al jaren stabiel. Wanneer gaat daar verandering in komen? Wij nemen alvast een voorproefje van de toekomst met de Sharp PN- K321: een 32-inchmonitor met 3840x2160 pixels.

Choose Your Own Device: gevaar voor mobile security?

Stel je eens voor: je bent een IT-manager bij een moderne organisatie – of dit nu een grote multinational of een mkb-bedrijf is. Een organisatie die met de tijd mee wil gaan door medewerkers zelf te laten kiezen welke mobiele toestellen zij gebruiken. Dan sta je voor een moeilijke keuze. Want hoe zorg je ervoor dat belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn op al die verschillende devices – een tablet van merk A, een smartphone van merk B? En hoe krijg je het voor elkaar om toch de keuzevrijheid van medewerkers zoveel mogelijk in stand te houden omdat dat nu eenmaal een vurige wens is van de directie?

Pagina's

tweets