Clipboard Publishing - Je Moeder Is Een App

U bent hier

Abonneer op feed Je Moeder Is Een App

Boer zoekt vrouw krijgt eigen magazine

Boerderijporno en akkerliefde, vanaf volgende week kunnen Boer zoekt vrouw-fans helemaal los met een nieuw magazine van Yvonne Jaspers' tv-hit.

Zo bouw je een ruimte van 100m2 in een huis van 40m2

Zie het paleis van Graham Hill: genoeg ruimte voor een sloot aan gasten die kunnen dineren aan een flinke tafel en allemaal in een eigen bedje kunnen kruipen. Op 40m2. Huh? Jep, deze klusser weet wel wat indelen is.

Je testament regelen met een rookworst in de hand, bij Hema kan het

Of je nou van plan bent een taart te bakken, je nagels van een nieuw kleurtje te voorzien of dood te gaan, bij Hema kun je terecht. Voortaan kun je je testament in dezelfde winkel scoren als de kaarsen en fotolijstjes voor op je grafkist. Wel zo efficiënt toch?

Jumbo komt met Laagste IQ-garantie medewerkers

Je Moeder heeft de huichelachtige prijzenspeeltuin van Jumbo altijd stilzwijgend aangekeken. Supermarkten genoeg die op tv een heel ander verhaal vertellen dan het bedrag onderaan je bonnetje. Nu de gele schurken het lage IQ van hun werknemers in de spotlight zetten is het uit met de pret. Je Moeder gaat los.

Microsoft biedt 350 dollar voor je iPhone, lang leve de concurrentie!

Niks is leuker dan twee bedrijven die elkaar kapot concurreren. Tenminste, als we het over de Apple's en Microsofts van deze wereld hebben, anders is het zielig. Die laatste pakt lekker uit: tot 350 dollar terug als je je iPhone of iPad inlevert.

Phonebloks: 1 telefoon voor de rest van je leven

Een telefoon die je nooit meer weg hoeft te doen zonder dat je met een halfbrakke en amper werkende koelkast rondloopt. Dat is Phonebloks, een briljante uitvinding van Dave Hakkers.

Nieuwe campagne van Prorail vertelt niet het hele verhaal

Het klinkt allemaal heel logisch: spoorlopers zorgen voor urenlange vertraging waardoor 18.000 reizigers te laat komen en 1781 mensen hun baan verliezen. Moeten we onze NS-haat voortaan maar op deze spoorwandelaars richten? Nee, want het verhaal van Prorail is niet helemaal compleet...

Etensresten delen, voor elke hype een app!

Uitpuilende afvalbakken met half beschimmelde vleeswaren en bruin geworden bananen? Niemand die zich daar ooit druk om maakte. Maar die tijd is voorbij: tegenwoordig is het razend hip om van zuur ruikende etensresten een lekker hapje te kokkerellen. Er komt zelfs een app voor.

Top 5 Komkommernieuws

Politici vertoeven op een tropisch eiland, opruiende BN'ers zijn spoorloos, een polio- of bofepedimie blijft vooralsnog uit en over de economie zijn we zo langzamerhand wel uit geluld. Kortom: er valt niks te beleven in ons 35 graden warme kikkerlandje. Geen reden om de drukpersen stop te zetten, komkommernieuws is ook nieuws. De meest zinloze berichten op een rij.

Gehackte Apple moet wonden likken

Het zat er ook wel aan te komen. Een beetje roepen dat je immuun bent voor infiltraties en virussen én je marktaandeel met de dag zien groeien vraagt om problemen. Heeft het zich onkwetsbaar wanende Apple wat mannetjes achter de hand om de hack op te lossen?

Volslanke stewardessen op dieet, is dat nou nodig GoAir?

Iedereen die wel eens de fout heeft gemaakt zijn dikke buurvrouw te vervoeren weet het: gewicht kost brandstof. Daar zijn ze in India nu ook achter. Vliegtuigmaatschappij GoAir volgt Thais en Iers voorbeeld en bant volslanke stewardessen uit het personeelsbestand.

Pratende sigarettenpakjes moeten roken ontmoedigen

De tijd dat schreeuwerige opschriften en foto's van kankerende longen ons iets nog iets deden ligt ver achter ons. Tijd voor een nieuwe actie waar we weer lekker over de morele kant van de zaak kunnen kibbelen: pratende sigarettenpakjes die je waarschuwen voor het ontsteken van zo'n genotsstaafje.

Je pols breken wordt leuk met dit 3D-geprinte 'gips'

Van die vieze natte lapjes gips die uitharden tot een stinkende, jeukende schaal om je gebroken arm of been: niet bepaald een fijn vooruitzicht voor de zes tot acht weken na je ongelukkige val. Dankzij Jake Evill wordt je pols breken straks een stuk minder onprettig en zelfs hip!

Barack Obama zingt 'Get Lucky' van Daft Punk (ft. Pharrell)

Dat Baracksdubs met geniale filmpjes kunnen komen, wisten we al nadat ze president Obama Lady Gaga's en Justin Biebers' song lieten zingen. Deze bewerking van Daft Punks Get Lucky is het kijken zeker waard!

Drie misleidende marketingtrucs over eten

Er wordt heel wat bij elkaar gelogen in voedselland. Als we de etiketten mogen geloven is eigenlijk elk product hartstikke goed voor de innerlijke mens. In chips zitten supergezonde aardappels en in Festini's fruitijsjes emmers fruit. Toch? Nope: drie grove misleidingen op een rij.

Apple gooit iPhones massaal in de uitverkoop

Stak je je werkeloze, uit zijn neus vretende buurman de ogen uit met de nieuwste iPhone? Straks kan hij hem voor een spotprijsje op de kop tikken. Apple gooit zijn apparaten namelijk in de dumpverkoop en maakt van elke vuilnisbaketer een iPhone-bezitter.

PostNL bezorgt bejaarden een sportieve oude dag

Oud worden is geen pretje, zeker niet in deze tijd. De groenteboer doekt zijn toko op, de baksels van de bakker op de hoek gaan niet langer als warme broodjes over de toonbank en binnenkort is ook het oranje brievenmonster uit het straatbeeld verdwenen. Maak je maar op voor ene flinke wandeling, oudje!

Gratis mobieltjes opladen op NS-station

Heb je weer teveel zitten Candy Crush Saga-en en is je telefoon na de treinrit op sterven na dood, dan kan je hem nu opladen bij de NS. Bij gebrek aan sneeuwschaperij en blaadjesprikwerkzaamheden, bouwde het vervoerbedrijf aan een gratis laadpaal.

Tiener maakt het mogelijk om je smartphone in 20 seconden op te laden

De grootste kopzorg van smartphoners is zonder twijfel de slecht presterende batterij die nog langer aan het infuus moet dan de gemiddelde kankerpatiënt. Wat de Tim Cooks van deze wereld niet voor elkaar krijgen, lukte een grietje uit Californië wel: met een minuscuul apparaatje laat ze je smartphone in twintig seconden op.

Blauw zwaargewicht Bol.com slaat weer toe

Wat begon als boekenparadijs voor luie lezers groeit zo langzamerhand uit tot een vergaarbak aan meuk. Van eierdop tot speelgoeddildo, Bol.com is je man. Sinds vandaag snuffel je er ook je woonspullen bij elkaar. Weer een rits fysieke toko's die hun faillissement aan kunnen vragen.

Pagina's

tweets