Clipboard Publishing - Baaz - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed Baaz - nieuws

4 budgettips om duurzaam te ondernemen

Duurzaam ondernemen wordt vaak in één adem genoemd met peperdure investeringen. Maar het hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. Sterker nog: soms levert het alleen maar wat op. Baaz zet vier budgettips om duurzaam te ondernemen op een rij.

Dunkin’ Donuts zoekt ondernemers voor Nederlandse vestigingen

Je leest het goed: Dunkin’Donuts komt naar Nederland. En niet met een of twee kleine vestigingen, nee, de keten wil door heel Nederland winkels gaan uitbaten. Het zoeken is nu naar franchise-ondernemers die een restaurant willen openen.

Stijn Nijhuis uitgeroepen tot Jong Management: Ondernemer van het Jaar

Welke ondernemer steekt met kop en schouders tussen de anderen uit en mag zich Ondernemer van het Jaar noemen? De felbegeerde titel gaat dit jaar naar Stijn Nijhuis, ceo van Voiceworks. En dat is niet voor niets, aldus de vierkoppige jury.

Pandvinder: het nieuwe platform voor zakelijke huurders

Waarom is Pandvinder op aarde? Waarom is het nog steeds zo tijdrovend om als kleine ondernemer een goed pand te vinden en waarom zit je bijna altijd vast aan een verhurende makelaar?

Het mkb is slim

Elke minuut zoeken meer dan twee miljoen mensen naar informatie op Google, posten meer dan 685.000 Facebook-gebruikers updates en verzenden mensen meer dan 200 miljoen e-mails. Bij elkaar produceren we elke dag wereldwijd maar liefst 2,5 triljoen bytes aan data en daar kan ook het mkb van profiteren.

Colleges en trainingen voor échte ondernemers

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten, kansen en uitdagingen. Hoe bouw je een solide business model, hoe zorg je voor tevreden klanten en hoe voor een gezonde persoonlijke groei? In de Erasmus Collegereeks en Trainingsreeks leer je er alles over.

‘Van prutsproject naar perfect project’

De meeste projecten gaan al faliekant mis voordat ze goed en wel begonnen zijn. De oorzaak ligt echter nooit bij methodes en machines, betoogt Bart Flos, maar bij jou.

Tesla voorziet Schiphol van ruim 100 elektrische taxi’s

Nadat Schiphol al eerder traditionele bussen inruilde voor elektrische varianten, verduurzaamt de luchthaven nu ook het taxivervoer. Met meer dan honderd nieuwe Tesla’s kunnen reizigers rekenen op een groen ritje.

Vacature: Redacteur (m/v)

Wij gaan ons team versterken, met name voor onze zustermagazines DIGIFOTO Pro en digifoto Starter. Weet jij alles van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan zoeken we jou. Als redacteur maak je content voor onze magazines en websites en denk je actief mee met het verbeteren van onze producties.

Het ultieme ondernemerstussendoortje

Gaat bij jou om vier uur je Cup a Soup-alarm af of haal jij rond die tijd een zakje chips uit het automaat? Think again: als ondernemer heb je wat beters nodig.

Retourpinnen nu ook in Nederland mogelijk

In sommige andere landen kon het al: je aankoopbedrag ‘retourpinnen’ wanneer je een artikel terugbrengt. Score is de eerste winkel in Nederland die omgekeerde pintransacties uitvoert en zo de kassalade leeg houdt.

Peugeot Citroën en Orange brengen kosten wagenparkbeheerders omlaag

PSA Peugeot Citroën en Orange Business Services slaan de handen ineen. Samen werken ze aan nieuwe telematica-oplossingen die de totale kosten van wagenparkbeheerders drastisch moeten verlagen.

Tien geboden voor een betere presentatie

De zee van onbekende gezichten die je aanstaart als je op het podium staat om een presentatie te geven kan een van de meest intimiderende ervaringen van je leven zijn. Met deze tips ben je in ieder geval goed voorbereid.

Locus Ethicae

Deze keer een meer persoonlijke ontboezeming. Enige jaren geleden ben ik, tot grote ergernis en verbazing van mijn in Amsterdam wonende kinderen, verhuisd naar het oosten van het land. Ik leid daar een fantastisch ‘buitenringsleven’ omringd door bossen, landgoederen en korenvelden.

Citroen kondigt concept car DS 5LS R aan

Met sportieve kenmerken en sterke prestaties belooft Citroen een unieke versie van de DS 5LS neer te zetten: de concept car DS 5LS R. Tijdens de Peking Motor Show (20-24 april) presenteert de fabrikant het eerste model.

Vijf tips om de vrijdag productief door te komen

Hoe zorg je dat je vrijdagmiddag met een tevreden gevoel een productieve dag afsluit en zorgeloos het weekend ingaat? Vijf tips.

VANMOOF komt met 'Electrified', fiets met ingebouwde gps-chip

Weinig is zo frustrerend om erachter te komen dat je fiets is gestolen. Helaas komt het in ons fietsland nogal eens voor. VANMOOF komt met een slimme vinding, een elektrische fiets met een ingebouwde gps-unit waardoor je de locatie van je stalen ros gemakkelijk kunt achterhalen.

Geen rookworst, wel HEMA in Madrid

Vanaf vandaag kunnen Spanjaarden zich laven aan Hollandse stroopwafels, Jip & Janneke en andere producten van HEMA. Het eerste Spaanse filiaal opent de deuren in de belangrijkste winkelstraat van Madrid.

Gelderland stimuleert de deeleconomie door streekbussen te schrappen

Inwoners van het Gelderse platteland zullen het in de toekomst zonder streekbus moeten doen. In ruil daarvoor krijgen ze een eigen FlexNet met bijvoorbeeld deelauto’s en buurtbussen.

Mkb'ers zijn creatief met investeren

Zo’n 52 procent van de kredietaanvragen van mkb’ers wordt afgewezen. Een populair alternatief is leasen, en dan niet alleen van auto’s.

Pagina's

tweets