Clipboard Publishing - Baaz - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed Baaz - nieuws

Het succes achter het cupje van Nespresso

Stel je eens een bedrijf voor dat dure producten verkoopt, en deze op een niet traditionele manier verpakt. Tel daarbij op dat de producten ook nog eens lastig te verkrijgen zijn. Is dit business-idee niet al op papier gedoemd te mislukken?

Een briljante ingeving!

Jacqueline heeft de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen en ondernemers te 'redden' die in zwaar weer zijn gekomen. Hoe maak je zo'n keuze?

Ondernemen in de niche

Je idee voor een nieuw product kan nóg zo briljant zijn, het zo vermarkten dat consumenten ervoor in de rij staan is een hele opgave. Zeker als je met een nicheproduct een hele kleine doelgroep wilt aanspreken. Hoe doe je dat en hoe pakten Uber en Keesmakers het aan? Baaz zocht het uit

Terberg Leasing laat je eenvoudig bedrijfswagen leasen via speciale website

Terberg Leasing B.V. is de eerste leasemaatschappij in Nederland die het voor ondernemers en directies gemakkelijk maakt om een ‘bestelwagen’ uit te zoeken die past bij de vervoersbehoefte. Vanaf 21 juli aanstaande opent de leasemaatschappij de website www.bedrijfswagenleasen.nl.

De vijf meest gemaakte fouten bij het bestrijden van een cyberaanval

Cybercriminelen die er vandoor gaan met jouw bedrijfsdata, het is de nachtmerrie van elke onderneming. Toch maken organisaties nog veel fouten in hun verdediging tegen cyberaanvallen. De specialisten van FireEye zetten de vijf meest gemaakte fouten op een rij.

Hoe overleef je een werkdag in de hitte? 10 tips

Het is weer even volop zomer en dat betekent: weinig concentratie, minder presteren en minder gehaalde deadlines. Bedrijfsarts Milena Lucic van DEKRA geeft je tien tips om de hitte te doorstaan.

Kennis van koffie

Begin je de dag met een sterke kop koffie, dan sta je niet alleen. Samen drinken we dagelijks heel wat liter van deze arbeidsvitaminen weg. Van een verfijnde espresso van versgemalen bonen tot een simpele kantoorbak, koffie komt in alle soorten. Hoe zorg je thuis en op het werk voor de beste kop? Baaz zocht het uit.

7 tips voor een effectief stagebeleid

Wat betekenen stagiairs voor je organisatie? Nemen ze veel kostbare tijd in beslag of nemen ze juist veel werk uit handen? Een effectief stagebeleid benut de voordelen van stagiairs en zorgt ervoor dat de nadelen te verwaarlozen zijn.

Zo kom je je werkdag energiek en gezond door

Het is niet altijd gemakkelijk om je werkdag door te komen. Voor velen is de maandag de zwaarste dag van de week: er komt geen einde aan en de uren kruipen voorbij. Verlicht de pijn met deze tips om je werkdag gezond en energiek door te komen.

Economische Zaken stelt meer geld beschikbaar voor ondernemers

Goed nieuws voor ondernemers die op zoek zijn naar extra geld voor groeiplannen. Het kabinet neemt maatregelen die kunnen leiden tot 2,5 miljard euro aan extra financieringsruimte voor het mkb. Minister Kamp van Economische Zaken (EZ) schrijft dat in het zogeheten 'aanvullend actieplan Mkb-financiering' aan de Tweede Kamer. Met deze maatregelen krijgen mkb-ers meer mogelijkheden voor het verkrijgen van een financiering om verder door te groeien.

Het spoor bijster

Op zestien december vorig jaar reisde ik met de trein naar Utrecht om aldaar een vergadering bij te wonen over planschade bij de plaatsing van windturbineparken in Nederland.

Van Nieuw naar Beter Werken

'Het Nieuw Werken' (HNW) heeft weinig verandering gebracht in het Nederlandse bedrijfsleven, concludeert een onderzoek van Profile Dynamics samen met TNO. Veel medewerkers doen wat zij jaren geleden ook al deden. Het grootste deel van de hun tijd brengen zij door tijdens 'gewone' kantooruren.

‘Ik wens je veel personeel’

‘Hoeveel man personeel werkt er nu bij je bedrijf?’ Het is een van de meest gestelde vragen. Blijkbaar is de grootte van je personeelsbestand voor velen nog steeds één van de belangrijke succesindicatoren. Onterecht, vind ik.

Bilder & De Clercq: naar Berlijns recept

Of het nu gaat om een paardenvleesschandaal, de plofkip, superfood of voedselverspilling, Nederlanders weten steeds beter wat ze eten en waar hun voedsel vandaan komt. Vooral in de grote steden zijn voedselvraagstukken hot. Niet voor niets dat Rogier en Diederik juist Amsterdam uitkozen om hun eerste vestigingen van Bilder & De Clercq te openen.

Scoren met Google+

Google+ is het sociale medium een must voor ondernemers. Niet alleen omdat de groeispurt nog niet over z’n hoogtepunt heen is, maar vooral omdat het zo lekker in de zoekmachine scoort. Nederlands allereerste Google+ deskundige Brendan Thesingh vertelt er meer over.

Wat gaan werknemers per 1 juli kosten? Nieuwe rekenregels

De maand juli staat weer voor de deur en dat is elk jaar weer het geijkte moment waarop wetswijzigingen en nieuwe regels gaan gelden. Zo ook de rekenregels (minimumlonen, sociale premies, heffingskortingen en belastingtarieven). Baaz geeft een overzicht.

Privé-zaken regelen onder werktijd is geen goed idee

Veel mensen doen privé-zaken in de baas zijn tijd voor. Als ondernemer verlies je zo niet alleen effectieve arbeidsuren, maar loop je vooral het risico op gegevenslekken.

Schaamte over schulden heerst op de werkvloer

Nederlanders houden op de werkvloer hun schulden het liefst angstvallig geheim, zo blijkt uit onderzoek van DAS. De helft van de ondervraagden verzwijgt financiële misère voor hun werkgever, puur uit schaamte.

De top acht techtrends volgens Silicon Valley

Het wemelt niet alleen van de voorspellingen over wie zich straks wereldkampioen voetbal mag noemen, ook digitale trendverwachtingen zijn aan de orde van de dag.

BMW M5: 30 jaar prestige

Het iconische logo op elke prestige auto van BMW duidt aan dat de bolide waar je naar kijk niet zomaar een bolide is. Nee, deze wagen is voorzien van een aangepaste motorblok, transmissie, vering, interieur en noem het maar op. Ter ere van het dertigjarige jubileum blikken we terug op de geschiedenis van BMW.

Pagina's

tweets