Clipboard Publishing - Baaz - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed Baaz - nieuws

Geld overmaken met je Facebook-account, vanaf september kan het

Met de introductie van de IBAN is geld overmaken een tijdrovende klus. De online bank Knab komt met een oplossing: Knab Social, waarvoor je alleen nog een Facebook-account of mobiel nummer nodig hebt.

Volvo komt met speciale XC90 First Edition

De nieuwe Volvo XC90 is in Nederland vanaf 2015 te verkrijgen. Begin september is er echter al een speciale uitvoering te verkrijgen: de Volvo XC90 First Edition.

Crowdfunding: verkapt marketinginstrument

Even bij de bank aankloppen voor een lening en die zonder morren binnenslepen, zit er tegenwoordig niet in. Als ondernemer moet je je heil zoeken in andere wegen om geld bij elkaar te sprokkelen. Crowdfunding bijvoorbeeld, dat volgens deskundigen veel meer is dan een alternatieve financieringswijze alleen.

Het succes van Donkervoort

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.’ Als er één gezegde goed bij Nederland past, dan is deze het wel. Gelukkig zijn er ook mensen die er tegenin gaan, zoals Joop Donkervoort. Hij richtte eind jaren ‘70 een eigenzinnige sportwagenfabrikant op die nog altijd bestaat. We spreken met zijn zoon Denis, die zich bezighoudt met management en marketing.

Zo stimuleer je creatief denken

Creatief denken is de meest waardevolle vaardigheid van deze eeuw geworden. Om succesvol te zijn, is het essentieel dat bedrijven een ideeëncultuur mogelijk maken. Hieronder leg ik uit hoe je creatief denken bij werknemers kunt stimuleren.

Je dagelijkse leefomgeving als sparringspartner

Hoe weet je dat je op het goede spoor zit met je onderneming en hoe kom je door moeilijke tijden? Gebruik je ondernemersomgeving, maar ook gewoon je sportmaatje of buurman.

Krachtenbundeling is belangrijkste innovatietrend van 2014 binnen het mkb

Mkb’ers in Nederland vinden het bundelen van krachten met collega-ondernemers of leveranciers één van de belangrijkste trends op het gebied van innovatie. Unique meldt dat uit de MKB Marktmonitor blijkt dat 42 procent deze trend als belangrijke ontwikkeling aanwijst.

Tesla en Apple laten elektrische auto’s starten met telefoon

Binnenkort kun je je auto openen en starten met je iPhone.

Stappen maken naar een kringloopeconomie

De hoogtijdagen van eenmalige ludieke groene bedrijfsactiviteiten zijn geteld. Het streven is nu Cradle to Cradle, of nog breder: een circulaire- of kringloopeconomie.

Grotere kans op lening voor mkb’ers met de BMKB

Met de Borgstelling MKB Kredieten heb je als mkb'er een grotere kans op een lening bij de bank.

Energie opwekken met transparant stroomraam toch mogelijk

Transparant stroomraam blijkt toch mogelijk te zijn.

Cybercrime: voorkomen is beter dan genezen

Cybercrime is een veel voorkomend probleem. Dit zijn vijf tips om cybercrime te voorkomen.

Porsche Trader is het nieuwe platform voor het verhandelen van gebruikte Porsches

Porsche en Auto Trader hebben samen PorscheTrader.nl opgericht, waar je gebruikte modellen kunt kopen en verkopen.

Infopact - Lync in de Cloud

Microsoft Lync is een van de meest krachtige en veelgebruikte oplossingen voor communicatie op de werkvloer, met name tussen collega’s en teamgenoten onderling. Het maakt zowel directe één-op-één conversaties mogelijk als groepsgesprekken, en dat via chat, voice en/of video.

Onlinemarketing met Pinterest

Pinterest is een snelgroeiende social media. Hoe kun je deze website gebruiken voor onlinemarketing?

Humin is je contactenlijst 2.0

Humin is een contactenlijst waarin je kunt zoeken op de manier waarop jij denkt. Ook geeft de app je meer context en updates bij je contacten.

De do’s en don’ts in online marketing

Er is veel veranderd in de wet- en regelgeving op het gebied van online marketing. Dit zijn de belangrijkste regels op een rij.

7 tips om je werk los te laten tijdens je vakantie

Hoe laat je je werk los op vakantie? Zeven tips om de boel de boel te laten en echt te genieten van je dagen vrij.

Jaguar onthult Prototype Lightweight E-Type

Jaguar heeft het 'nieuwe' prototype van de Lightweight E-Type aan de wereld getoond. Een serie van zes 'ontbrekende' exemplaren wordt gebouwd volgens de traditionele methoden en op dezelfde locaties als de twaalf originele modellen uit de jaren zestig. Ook wordt er een serie van zes bijpassende horloges ontwikkeld door Bremont. Op 14 augustus debuteren de eerste auto en het eerste horloge tijdens het Concours D’Elegenace op Pebble Beach.

Het geheim van goed debiteurenbeheer

De gemiddelde Nederlandse ondernemer wacht 87 dagen tot klanten betalen. Dat is niet alleen vervelend, maar ook een groot risico blijkt uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Wanbetalingen zijn zelfs één van de voornaamste oorzaken van faillissement. Toch nemen veel ondernemers die dreiging niet serieus. Ze hanteren een te lange betalingstermijn of hebben hun facturatieproces helemaal niet op orde. Wat kunt u als ondernemer doen om orde op zaken te stellen? Drie experts van DAS helpen u het ideale debiteurentraject inrichten.

Pagina's

tweets