Clipboard Publishing - Baaz - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed Baaz - nieuws

Aanstaande maandag Hoteltech 2014

Aanstaande maandag worden op de Hoteltech 2014 de laatste ontwikkelingen besproken omtrent hotellerie en techniek.

Helft bloggers krijgt wel eens betaald voor plaatsen bericht

Bloggen is nog steeds populair, maar wist je ook dat er veel geld mee verdiend wordt? Meer dan de helft van de bloggers (55 procent) krijgt af en toe betaald om een blog te posten. Dit blijk uit de IPREX Blogbarometer 2014 waar ruim 1350 bloggers verspreid over tien Europese landen aan meewerkten.

Efishery wint wereldwijde finale Get In The Ring

Efishery, een 'smart' voedersysteem voor de viskwekers, heeft de wereldwijde finale van de Get In The Ring startup-competitie gewonnen.

Pectcof en Coral Gardening winnen Final Event Ondernemen Zonder Grenzen

Pectcof en Coral Gardening zijn de trotse winnaars van het Final Event van de BusinessPlan competitie van Ondernemen Zonder Grenzen.

Bloomon: onlineabonnement voor bloemen

Wil je graag een bloemetje in huis, maar heb je geen tijd om naar bijvoorbeeld de bloemist of supermarkt te gaan? Daar hebben de initiatiefnemers van Bloomon iets op gevonden: een online bloemenabonnement.

Amazon komt met boekingssite voor hotels

Amazon.com breidt uit en is van plan in 2015 een eigen boekingssite voor hotels op te starten.

‘Politici en beleidsmakers ontdekken nu pas de ZZP’er’

Politici en beleidsmakers lijken zich nu pas echt te realiseren dat het fenomeen zzp’er niet snel zal verdwijnen.

Alterdesk lanceert vandaag een 'zakelijke Whatsapp'

Het Alkmaarse bedrijf Alterdesk lanceert vandaag een zakelijke Whatsapp, genaamd: Alterdesk Business Manager.

Webshops leveren ondernemingen 15 procent extra omzet op

Ondernemers met een fysieke winkels halen 15 procent extra omzet binnen dankzij hun webshop. Dit blijkt uit een onderzoek van SEOshop onder 250 ondernemingen.

Job Sharing: Omarm de behoefte in de arbeidsmarkt en doe er je voordeel mee

Met de aantrekkende economie spelen personeelsbeleid en -ontwikkeling voor bedrijven opnieuw een grote rol. Om de juiste medewerkers aan te trekken, is het belangrijk voor hun een aantrekkelijke werkgever te zijn. Daarvoor is het essentieel om in te spelen op de behoeften van de arbeidsmarkt.

Minder pensioenopbouw: Er zijn nog voldoende mogelijkheden!

Door de wijzigingen in de regels van het pensioen kun je minder pensioen opbouwen. Dat betekent dat je werkgever minder premies hoeft af te dragen. De wijzigingen zijn voor je werkgever dus een besparing. Voor jou is het een verslechtering van jouw arbeidsvoorwaarden. Het is niet onredelijk als dat gecompenseerd wordt.

Ondernemersvertrouwen neemt toe�

Het ondernemersvertrouwen blijft toenemen. Al een jaar lang zijn ondernemers positief gestemd. Het vertrouwen is in drie jaar niet zo groot geweest als nu. Ook aan het begin van het vierde kwartaal is het ondernemersvertrouwen hoog, hoger zelfs dat in het derde kwartaal van dit jaar.

Helft werknemers hecht sterk aan plaats- en tijdonafhankelijk werken

Uit een onderzoek van het TNS Nipo blijkt dat de helft van de Nederlandse werknemers waarde hecht aan plaats- en tijdonafhankelijk werken.

Triple IT wint Erasmus Innovatie Award 2014

Triple IT is benoemd tot het meest innovatieve onderneming van ons land door de jury van de Erasmus Innovatie Award 2014.

SAP, Shell en Volkswagen willen parkeren en tanken simpeler maken

SAP ontwikkelt momenteel samen met Shell en Volkswagen een systeem dat het tanken van brandstof en het vinden van een parkeerplek versimpelt. Het systeem wordt getest in Duitsland.

Robert Half Salarisgids 2015

De Robert Half Salarisgids 2015, die vandaag is verschenen, biedt een uitgebreid overzicht van de gangbare salarisschalen, secundaire arbeidsvoorwaarden en specifieke trends op de arbeidsmarkt voor finance- en accountingprofessionals en administratieve professionals.

Modieus en praktisch tegelijk: My Intelligent Communication Accessory

Binnenkort komt dan eindelijk de My Intelligent Communication Accessory op de markt.

Out now: Baaz 4.2014

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent een nieuwe Baaz! In deze editie San Fu Maltha als EindBaaz, een startersspecial en tips hoe je ervoor zorgt dat je to-do-list niet eindeloos langer wordt.

Internationale finale Get in the Ring

De Olympische Spelen voor startups, zo wordt de internationale finale van Get in the Ring ook wel genoemd. Op vrijdag 21 november wordt tijdens deze finale in Rotterdam bekend wie zich de winnaar mag noemen.

Michelin reikt sterren uit

Michelin reikt weer nieuwe sterren uit aan Nederlandse toprestaurants.

Pagina's

tweets