Clipboard Publishing - Baaz - nieuws

U bent hier

Abonneer op feed Baaz - nieuws

AppGarage: het programma

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Vijf tassen voor de zakenvrouw

Een grote tas waar veel in past en die er ook nog leuk uitziet. Dat wil toch iedere vrouw? Met deze modellen steel je zeker de show.

Mannen succesvoller dan vrouwen?

Een uitgebreid onderzoek van de Kauffman Foundation maakt korte metten met een aantal lang gekoesterde veronderstellingen over wie slaagt of mislukt in de startup wereld.

4 tips voor succesvolle Facebook campagnes

Met ongeveer 9,2 miljoen actieve Facebookgebruikers, is het bijna zeker dat jouw doelgroep daar te vinden is. Het is dan ook een gemiste kans om als bedrijf je ‘gezicht’ niet te laten zien op dit sociale medium. Een bedrijfspagina alleen is tegenwoordig niet meer voldoende om zichtbaar te zijn voor je fans. Slechts zes procent hiervan ziet jouw geplaatste tijdlijnberichten verschijnen.

eBay: real-time conclusies uit 50 petabytes aan data

eBay heeft elke dag dertigduizend nieuwe websitebezoekers. Die bezoekers laten veel informatie achter. Denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten of dat er elke zes seconden een consument een nieuw paar schoenen koopt.

Startup Snappcar wint Nederlandse finale Get in the Ring

Snappcar is de winnaar van de Nederlandse finale van Get in the Ring. Aan de finale deden nog vijf andere startups mee.

BlackBerry-aandelen stijgen door overnamegerucht Lenovo

Nadat financiële nieuwssite Benzinga gisteren publiceerde dat Lenovo mogelijk deze week nog een bod doet op het bedrijf, schoten de aandelen van het Canadese BlackBerry omhoog.

Nederland storingsland: mkb moet hoognodig maatregelen nemen

In 2013 hadden we in Nederland te maken met in totaal 38 storingen in het Nederlandse telecomverkeer. Honderdduizenden mensen werden hier de dupe van.

Flex-Appeal en Talentsbook winnen ING Jumpstart 2014

Flex-Appeal en Talentsbook zijn door de jury van ING Jumpstart 2014 verkozen tot de winnaars van de jaarlijkse startup-competitie. In totaal werden er driehonderd business ideeën van ondernemende studenten ingestuurd.

‘Om een auto te leasen hoef je geen grote jongen te zijn’

Leasen is nu ook voor het mkb een uitstekende optie met Arval Per Kilometer. Dick Bakker legt uit waarom.

AppGarage: Behaal zakelijk succes met apps!

Tijdens het AppGarage congres je de laatste informatie over apps, ontwikkeling en alles dat je er mee kunt doen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Door slim in te spelen op de laatste trends en mogelijkheden ben je voorloper in jouw marktsegment en klaar voor de toekomst.

VMware kiest voor Salesforce met Thru

VMware heeft voor zijn Salesforce Communities gekozen voor de Managed File Transfer oplossing van Thru. Met behulp van de Thru API ontwikkelde VMware een op maat gemaakte oplossing die het mogelijk maakt voor hun ontwikkelaars om content te delen met behulp van Salesforce.

Schoenen maken de vrouw

Give a girl the right shoes and she can conquer the world. Deze uitspraak van Marilyn Monroe lijkt eenvoudiger dan het is, want we kennen nog steeds te weinig vrouwen aan de top.

Crowdfund je onderneming

Aan kapitaal komen voor je onderneming kan vrij lastig zijn. Zelfs als je een waterdicht plan hebt, kan het zijn dat een bank alsnog niet garant wilt staan voor een lening. Waarom dan niet crowdfunding? Betrek je doelgroep bij het behalen van je benodigde fondsen!

‘Ondernemers laten geld liggen’

Ondernemers laten geld liggen door niet op hun onbetaalde rekeningen te letten. Charles Staats, directeur van DAS, weet wat hier aan te doen is.

MKB-Nederland: overheid moet meer tegen fraude doen

Er komt nog steeds veel fraude voor en volgens MKB-Nederland zou de overheid daar meer aan moeten doen.

Kandidaten Shell LiveWIRE Award 2014 bekendgemaakt

De nominaties voor de Shell LiveWIRE Awards zijn bekend. Dertien ondernemers proberen zich op 21 oktober zo goed mogelijk te presenteren en strijden om een geldbedrag van tienduizend euro.

Vijf tips om je dag goed te beginnen

Je dag goed beginnen is heel belangrijk. Sta vroeg op en laat die snooze-knop achterwege. Vijf tips om je ochtendritueel te veranderen en je dag beter te starten.

Hoeveel koffie je drinkt is genetisch bepaald

De hoeveelheid koffie die je drinkt, heeft niets met stereotypes of vakgebieden te maken. Het zit in je genen, blijkt uit onderzoek.

De beste starter ever!

Goede voornemens bij een nieuwe start, wie heeft ze niet? Die kilo’s moeten er nu echt af en ik ga vanaf vandaag gezond eten en ik neem een abonnement op de sportschool. Dat geldt ook voor starters. Helaas halen steeds minder het eerste ondernemersjubileum.

Pagina's

tweets