Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Firmware-update voor Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM S

DIGIFOTO Pro - nieuws

Sigma geeft de 120-300mm f/2.8 DG OS HSM uit de Sports-serie een firmware-update. Firmware 1.03 optimaliseert het objectief voor gebruik in combinatie met de nieuwe TC-1401 en TC-2001 teleconverters van Sigma.

Brikk maakt 24-karaats Nikon Df

DIGIFOTO Pro - nieuws

De Nikon Df heeft van zichzelf al een opvallend retro-uiterlijk. Is dat je nog niet bijzonder genoeg, dan kun terecht bij Brikk. Het bedrijf dat onder andere gouden iPhones en iPads verkoopt, heeft nu ook een 24-karaats Nikon Df in het assortiment.

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth'

DIGIFOTO Pro - nieuws

Iedere vrijdag benoemen we onze favoriete foto uit de lezersgallery tot weekwinnaar. Voor de fotograaf hebben we een leuke prijs in petto. Vijf weken lang bestaat de prijs uit twee vrijkaartjes voor de film 'The Salt of the Earth', over fotograaf Sebastião Salgado.

Nieuwe Benro Combi-statieven

DIGIFOTO Pro - nieuws

Benro introduceert nieuwe carbonstatieven in de Combi-serie. De forse statieven zijn bedoeld voor fotografen die met zware apparatuur werken. De vernieuwde statieven hebben een nieuwe look en krijgen verbeterde functionaliteit.

Sony maakt snellere XQD-geheugenkaarten, ondersteuning in Nikon D4S

DIGIFOTO Pro - nieuws

Sony heeft een nieuwe serie XQD-geheugenkaarten uitgebracht. De kaarten in de G Series halen leessnelheden tot 400MB/s en schrijfsnelheden tot 350MB/s. Nikon kondigt aan dat de D4S de snellere kaarten ondersteunt, waardoor er meer raw-bestanden in de buffer passen.

Preview: HD Pentax-DA 16-85mm f/3.5-5.6 ED DC WR

DIGIFOTO Pro - nieuws

Ricoh Imaging introduceert een nieuw zoomobjectief voor Pentax-aps-c-camera's. De 16-85mm f/3.5-5.6 is opgebouwd uit 16 elementen in 12 groepen, de behuizing is afgedicht tegen stof en vocht. Vanaf november ligt het objectief in de winkels.

Sluit gaten in je software met G DATA PatchManagement

WINMAG Pro - nieuws

Hoewel er geen precieze, betrouwbare gegevens zijn, elk jaar wordt de schade van cybercriminaliteit bij bedrijven op honderden miljarden euro's geraamd. De belangrijkste oorzaak van deze kostenpost is de onderschatting van het gevaar van beveiligingslekken in de software. De nieuwste generatie van G DATA's zakelijke oplossingen, versie 13.1, helpt IT-afdelingen bij het up-to-date houden van alle software op het systeem.

Infosecurity 2014: Seagate in 2015

WINMAG Pro - nieuws

In feite beslaan de opslagoplossingen van Seagate elke denkbare groep, van enterprise racks tot nassen voor in je huiskamer. Onder de eigen Seagate naam maakt het bedrijf nassen voor consumenten en zakelijke gebruikers. Daarnaast heeft Seagate al even het Franse LaCie onder haar paraplu, met de stijlvolle Thunderbolt-nassen die ook gericht zijn op zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar design in hun nassen.

Garantie op mkb-financiering door Kamp

Baaz - nieuws

Minister Henk Kamp van Economische Zaken wil geldschieters stimuleren om het mkb van krediet te voorzien. Om deze reden stelt hij vierhonderd miljoen euro aan overheidsgarantie beschikbaar voor personen die geld willen uitlenen aan het midden- en kleinbedrijf.

Digitale Zeiss Ikon op komst?

DIGIFOTO Pro - nieuws

Mogelijk verschijnt er dit jaar nog een digitale variant van de Zeiss Ikon: een analoge meetzoekercamera met Leica M-vatting, die tot 2012 werd geproduceerd. Volgens het gerucht gaat Sony de camera maken voor Zeiss.

Infosecurity 2014: vier oplossingen voor online veiligheid van F-Secure

WINMAG Pro - nieuws

Verder kijken dan virus- en malwarebescherming alleen, lijkt het thema te zijn tijdens Infosecurity 2014. Ook F-secure gaat hierin mee, met enkele oplossingen gericht op online veiligheid in het algemeen.

SCOS Software levert SevOne: een schaalbare performance monitoring platform

WINMAG Pro - nieuws

Als leverancier van Netwerk Monitor oplossingen, levert SCOS Software SevOne, 's werelds meest schaalbare performance monitoring platform. Gebruikers van SevOne zijn o.a. Comcast, CSC, Vodafone, Verizon, Xerox, BNP Paribas, Morgan Stanley, HBO, Google, UBS, Zurich, Goodyear, Merck etc.  De oplossing is geschikt voor kleine tot zeer grote Enterprise Big Data netwerken.

HP Helion Continuity Services biedt Disaster Recovery in de Cloud

Baaz - nieuws

HP Enterprise Services kondigt een nieuwe toevoeging aan de HP Helion Continuity Services aan. Deze toevoeging zorgt voor een cloud-based Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) oplossing. Dit verlaagt de downtime, dataverlies en cost impact van een systeem outage aanzienlijk, terwijl het tegelijkertijd de beschikbaarheid voor nieuwe markten vergroot.

MagMod introduceert nieuwe producten op Kickstarter

DIGIFOTO Pro - nieuws

Vorig jaar introduceerde MagMod op Kickstarter hun eerste flitsaccessoires. Het project was een hit en MagMod werd met open armen ontvangen door fotografen over de hele wereld. Nu komt het bedrijf met twee nieuwe producten, MagBounce en MagSphere, wederom op Kickstarter.

Infosecurity 2014: Synology

WINMAG Pro - nieuws

Synology presenteert tijdens de Infosecurity-beurs enkele nieuwe nassen, van enterprise-niveau tot nassen voor consumenten. Synology is altijd een vaste waarde geweest op storage-gebied en dat is met hun nieuwste producten niet anders.

HP Helion Continuity Services biedt Disaster Recovery in de Cloud

WINMAG Pro - nieuws

HP Enterprise Services kondigt een nieuwe toevoeging aan de HP Helion Continuity Services aan. Deze toevoeging zorgt voor een cloud-based Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS)oplossing.Dit verlaagt de downtime,dataverlies en costimpact van een systeem outage aanzienlijk,terwijl het tegelijkertijd de beschikbaarheid voor nieuwe markten vergroot.

MustSee: Lake of Dreams

DIGIFOTO Pro - nieuws

Lake of Dreams is een spectaculaire video, gemaakt tijdens Burning Man. Het is geen standaardfilmpje waarin te zien is hoe het festival verloopt. De combinatie van time-lapse met filmbeelden levert een prachtig resultaat op.

Infosecurity 2014: 'Everyday Cybercrime - and what you can do about it'

WINMAG Pro - nieuws

Tegenwoordig worden we overvallen door een grote hoeveelheid aan cybercrime. Phishing, malware en virussen zijn tegenwoordig overal terug te vinden. Spam is iets waar we bijna niet meer aan ontkomen, maar dat is nog het minst gevaarlijke van alles. In 2004 werden er tussen de 4000 en 5000 nieuwe 'malicious codes' (kwaadwillige code) per dag geschreven. Nu zijn dit er 250.000. De bedreiging en risico's zijn groter, maar de beveiliging loopt er op achter.

Cybercrime kosten stijgen met 96%

WINMAG Pro - nieuws

De vijfde jaarlijkse HP en Ponemon studie bevestigt dat security intelligence oplossingen de impact van aanvallen met gemiddeld meer dan 5.3 miljoen dollar kan besparen per jaar per organisatie.

G Data: Elke 8,6 minuten een nieuw schadelijk programma voor Windows pc’s

WINMAG Pro - nieuws

Security softwareleverancier G Data heeft haar halfjaarlijkse PC Malware Report gepubliceerd. De stijging van trojans is zorgwekkend volgens beveiligingsexperts van het bedrijf. Ook zal de stijging volgens verwachting komend half jaar nog doorzetten.

Pagina's

tweets