Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Fujifilm X-T1 - Topklasse systeemcamera

DIGIFOTO Pro - nieuws

De Fujifilm X-T1 is een topklasse systeemcamera, gebaseerd op Fujifilm's klassieke slr-camera's. De X-T1 oogt klassiek, maar heeft alle voordelen van een moderne digitale camera in huis: een lichtgewicht compacte body, supersnelle prestaties en uitstekende beeldkwaliteit.

Spotlight - Weekwinnaar #47-2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Volgende week geven we voor het laatst twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth' weg.

Librem 15: een open source-laptop die je vrijheid en privacy respecteert

WINMAG Pro - nieuws

Privacy is en blijft een hot topic, evenals crowdfunding. Hardwarefabrikant Purism gebruikt beiden ter introductie van de Librem 15, een high-end open source laptop. 

Tot 80 euro cashback bij aanschaf van Pentax K-3, K-50 of K-S1

DIGIFOTO Pro - nieuws

Koop je tussen 10 november 2014 en 10 januari 2015 een Pentax K-3, K-50 of K-S1, dan kom je in aanmerking voor een cashback. Alle kleuren en modellen doen mee aan de actie. Bij de Pentax K-S1 krijg je naast de cashback ook een gratis wifi sd-geheugenkaart.

Problemen met camera Apple iPhone 6 Plus

DIGIFOTO Pro - nieuws

Sommige gebruikers van de Apple iPhone 6 Plus hebben problemen met de camera. Video's op YouTube laten zien dat het beeld trilt en er met geen mogelijkheid een scherpe foto of video te maken is.

Bloomon: onlineabonnement voor bloemen

Baaz - nieuws

Wil je graag een bloemetje in huis, maar heb je geen tijd om naar bijvoorbeeld de bloemist of supermarkt te gaan? Daar hebben de initiatiefnemers van Bloomon iets op gevonden: een online bloemenabonnement.

Fujifilm komt met MCEX-11 en MCEX-16 tussenringen

DIGIFOTO Pro - nieuws

Fujifilm kondigt twee 'Macro Extention Tubes' aan voor gebruik op de X-camera's met verwisselbare objectieven. De MCEX-11 en MCEX-16 zijn voorzien van elektronische contacten, zodat lichtmeting en autofocus mogelijk blijft.

Amazon komt met boekingssite voor hotels

Baaz - nieuws

Amazon.com breidt uit en is van plan in 2015 een eigen boekingssite voor hotels op te starten.

Prototype van video-tonende lens gemaakt in Amerika

WINMAG Pro - nieuws

Er is een prototype gemaakt van een contactlens die video's moet gaan vertonen. De lens bestaat uit vijf lagen, waarvan er één licht uit kan zenden in de richting van het oog. In theorie kunnen er video's mee worden geprojecteerd.

Notificaties van elke app in 80 talen van Pebble voor Android

WINMAG Pro - nieuws

De Android-app Pebble krijgt met de nieuwe versie, 2.1.0, een hoop updates, die vanaf vandaag beschikbaar zijn voor tien procent van de Pebble-gebruikers, ook wel 'Pebblers' genoemd. Één van de updates is dat 98 procent van de Pebblers nu berichten en notificaties kan ontvangen in hun eigen taal.

‘Politici en beleidsmakers ontdekken nu pas de ZZP’er’

Baaz - nieuws

Politici en beleidsmakers lijken zich nu pas echt te realiseren dat het fenomeen zzp’er niet snel zal verdwijnen.

Dit is de reden waarom de iPhone 6 geen saffier scherm kreeg

WINMAG Pro - nieuws

Bij de introductie van de iPhone 6 was er aangekondigd dat de nieuwe smartphone van Apple een saffier scherm zou krijgen. Harder, beter en sterker dan wat de concurrentie kan bieden. Maar bij de daadwerkelijke lancering ontbrak het saffieren scherm. Wat is er gebeurd waardoor de iPhone 6 geen saffieren scherm heeft gekregen?

Preview: Sony A7 II met 5-assige beeldstabilisatie

DIGIFOTO Pro - nieuws

Sony introduceert de A7 II. Net als zijn voorganger is de compacte systeemcamera voorzien van een 24-megapixel fullframe-sensor. Het grote nieuws is de toevoeging van 5-assige beeldstabilisatie, die volgens Sony voor 4,5 stops winst zorgt.

Aparte app voor groepenbeheer op Facebook geïntroduceerd

WINMAG Pro - nieuws

Facebook lijkt haar verschillende mogelijkheden steeds meer te willen scheiden. Zo werd er in 2011 al een Messenger-app gemaakt, en nu komt er een aparte Facebook Groups App uit. Hiermee kunnen gebruikers hun Facebook-groepen in een aparte applicatie aanmaken, bekijken en beheren.

Google Street View in de woestijn van Abu Dabhi

DIGIFOTO Pro - nieuws

De auto's van Google Street View leggen wereldwijd het straatbeeld vast, zodat we van achter onze computer ons virtueel door de straten kunnen bewegen. Google beperkt zich echter niet tot straten en heeft nu ook de Lima-woestijn in Abu Dabhi vastgelegd.

Gorilla Glass 4 moet val kunnen overleven

WINMAG Pro - nieuws

Het nieuwe Gorilla Glass 4 moet in tachtig procent van de gevallen een val van één meter hoogte kunnen overleven.

Alterdesk lanceert vandaag een 'zakelijke Whatsapp'

Baaz - nieuws

Het Alkmaarse bedrijf Alterdesk lanceert vandaag een zakelijke Whatsapp, genaamd: Alterdesk Business Manager.

Webshops leveren ondernemingen 15 procent extra omzet op

Baaz - nieuws

Ondernemers met een fysieke winkels halen 15 procent extra omzet binnen dankzij hun webshop. Dit blijkt uit een onderzoek van SEOshop onder 250 ondernemingen.

Groot veiligheidslek bij de politie

WINMAG Pro - nieuws

Uit een onderzoek van NRC Handelsblad blijkt dat er een omvangrijk veiligheidslek is geweest bij de Politie. Tientallen vertrouwelijke documenten zijn hierdoor op straat komen te liggen. Het ging om politie-onderzoeken naar o.a moordzaken, overvallen, criminele organisaties en jihadverdachten. Hoe konden de documenten gevonden worden? Simpelweg met een zoekopdracht in Google. De documenten zijn inmiddels offline gehaad.

Fujifilm X100T nu verkrijgbaar, XF 50-140mm f/2.8 eind november

DIGIFOTO Pro - nieuws

In september kondigde Fujifilm de X100T aan. Vanaf nu is de camera verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 1199 euro. Eind november ligt ook het nieuwe XF 50-140mm f/2.8-objectief in de winkels. De lichtsterke zoom kost 1599 euro.

Pagina's

tweets