Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Databeveiliging: vergeet de smartphone niet

WINMAG Pro - nieuws

Het blijkt dat wanneer mensen achter een laptop/pc zitten ze andere beslissingen nemen als het gaat om veiligheid dan wanneer ze met hun smartphone werken. Zou het een diep vertrouwen zijn in het altijd functionerende mobieltje?

Laat een calamiteit niet je faillissement betekenen

Baaz - nieuws

Een brand, inbraak of andere calamiteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Voor De Uithof in Den Haag betekende het in 2009 zelfs een faillissement.

Spotlight - Weekwinnaar #43-2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we voor het laatst een BredaPhoto Festivalcatalogus, ter waarde van 24,95 euro weg.

AppGarage: het programma

Baaz - nieuws

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Mogelijk keerpunt applicatie-ontwikkeling in 2015

WINMAG Pro - nieuws

Technologie heeft een keerpunt bereikt. Iedereen maakt inmiddels overal en altijd gebruik van apparaten zoals smartphones en tablets. Bedrijven spelen hier graag op in en passen hun activiteiten aan op deze ontwikkeling. John Goodson, chief product and technology officer bij Progress, heeft zes grote trends op een rij gezet die we in 2015 tegen zullen komen die te maken hebben met deze ontwikkeling.

DxO Mark neemt sensor Nikon D750 onder de loep

DIGIFOTO Pro - nieuws

De nieuwe Nikon D750 neemt een plaats in tussen de D610 en D810 en beschikt over een 24-megapixel fullframe-sensor. Hoe presteert deze chip? DxO legde het toestel op de pijnbank en heeft de resultaten gepubliceerd.

AppGarage: het programma

WINMAG Pro - nieuws

Het programma van AppGarage is voor een groot deel bekend. Vandaag lees je wat je kunt verwachten.

Vijf tassen voor de zakenvrouw

Baaz - nieuws

Een grote tas waar veel in past en die er ook nog leuk uitziet. Dat wil toch iedere vrouw? Met deze modellen steel je zeker de show.

Kleinere accu in dunne iPad Air 2

WINMAG Pro - nieuws

Dat de iPad Air 2 dunner is dan zijn voorganger heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Qua gewicht is het natuurlijk een groot voordeel, maar volgens verschillende reviews is de accu ook kleiner.

Uitslag fotowedstrijd: Lucht & Landschap

DIGIFOTO Pro - nieuws

Niet alleen het landschap kenmerkt een goede landschapsfoto. Ook de lucht is een belangrijk onderdeel. In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar de mooiste combinatie van lucht en landschap. Dit zijn de winnaars!

Tamron produceert vijfmiljoenste superzoomobjectief

DIGIFOTO Pro - nieuws

In 1992 introduceerde Tamron haar eerste superzoomobjectief. Sindsdien volgde vele varianten. Dit jaar zette de fabrikant een nieuw zoomrecord met de 16-300mm. Nu maakt Tamron bekend vijf miljoen superzooms te hebben geproduceerd.

Mannen succesvoller dan vrouwen?

Baaz - nieuws

Een uitgebreid onderzoek van de Kauffman Foundation maakt korte metten met een aantal lang gekoesterde veronderstellingen over wie slaagt of mislukt in de startup wereld.

Pentax K-S1 Sweets-collectie: drie nieuwe kleuren

DIGIFOTO Pro - nieuws

Eind augustus introduceerde Pentax de K-S1. Een spiegelreflex met veel ledlampjes, die de status van diverse functies aangeven. Je kon de K-S1 al in twaalf kleurcombinaties bestellen, nu komt Pentax nog eens met drie speciaal gekleurde uitvoeringen.

4 tips voor succesvolle Facebook campagnes

Baaz - nieuws

Met ongeveer 9,2 miljoen actieve Facebookgebruikers, is het bijna zeker dat jouw doelgroep daar te vinden is. Het is dan ook een gemiste kans om als bedrijf je ‘gezicht’ niet te laten zien op dit sociale medium. Een bedrijfspagina alleen is tegenwoordig niet meer voldoende om zichtbaar te zijn voor je fans. Slechts zes procent hiervan ziet jouw geplaatste tijdlijnberichten verschijnen.

Review: Fujitsu ScanSnap iX100

WINMAG Pro - nieuws

De ScanSnap-serie van Fujitsu staat voor twee dingen: paperless documentbeheer faciliteren en mobiliteit. De serie bestaat uit modellen die van bedraad en simplex lopen tot netwerkscanners die duplex scannen. Wij gingen aan de slag met het nieuwste model uit de serie, de compacte iX100.

MustSee: Noorderlicht in real-time

DIGIFOTO Pro - nieuws

Stilstaande of versnelde beelden van het noorderlicht zijn prachtig, maar ze laten niet de werkelijkheid zien. Deze video, geschoten op iso 25.600 met een Sony A7S, doet dat wel: aurora borealis in real-time!

QNH en Comsoft gaan samenwerkingsovereenkomst aan

WINMAG Pro - nieuws

QNH Consulting, een IT-dienstverlener en -kennispartner, gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Comsoft direct bv. Comsoft direct is een softwareleverancier en adviseur op het gebied van Software Asset Management.

'The Miners from Beringen' - Reinout van den Bergh

DIGIFOTO Pro - nieuws

Op 28 oktober 2014 is het precies 25 jaar geleden dat de mijn van Beringen de deuren sloot. Drie jaar later viel met de sluiting van Zolder het definitieve doek over de mijnindustrie in België. Dit betekende het einde van een tijdperk.

Documentaire over Sebastião Salgado vanaf december in de bioscoop

DIGIFOTO Pro - nieuws

The Salt of the Earth, een documentaire over het leven van fotograaf Sebastião Salgado, is vanaf 4 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Salgado is onder andere bekend van projecten als 'Workers', 'Autras Americas' en 'Genesis'.

eBay: real-time conclusies uit 50 petabytes aan data

Baaz - nieuws

eBay heeft elke dag dertigduizend nieuwe websitebezoekers. Die bezoekers laten veel informatie achter. Denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten of dat er elke zes seconden een consument een nieuw paar schoenen koopt.

Pagina's

tweets