Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

7 tips voor een goede werk/privébalans en een gelukkig leven

Baaz - nieuws

Met steeds meer zzp’ers en mogelijkheden om thuis te werken, is het moeilijk om de goede balans te houden tussen werk en privé. Maar ook met een kantoorbaan is het moeilijk om thuis niet nog even door te gaan. Hou met deze tips werk en privé in balans en geniet meer van je leven.

Preview: Canon PowerShot SX520 HS en SX400 IS

DIGIFOTO Pro - nieuws

Canon introduceert twee nieuwe superzoomcompactcamera's. De PowerShot SX520 HS met 16-megapixel cmos-sensor is voorzien van 42x optische zoom met bereik van 24-1008mm. Canon geeft de PowerShot SX400 IS een ccd-sensor en 24-720mm-objectief.

Jan Rosseel - Belgische Herfst

DIGIFOTO Pro - nieuws

Voor Foam maakte Jan Rosseel samen met kunstenaar Mischa Daams voor het eerst een ruimtelijke installatie van zijn project Belgische Herfst. 'Belgische Herfst. Een geconfabuleerde geschiedenis' is een beeldend onderzoek naar een van de grootste enigma's uit de Belgische geschiedenis: De Bende van Nijvel.

Details over Samsung NX400 en NX400EVF

DIGIFOTO Pro - nieuws

Volgens MirrorlessRumors.com komt Samsung begin 2015 met de NX400. Er zouden twee uitvoeringen op de planning staan, een versie zonder en een versie met elektronische zoeker. Ook wordt een nieuwe 28-megapixelsensor verwacht.

Wijnanda Deroo - Plaatsen van Herinnering

DIGIFOTO Pro - nieuws

Van 6 september 2014 t/m 11 januari 2015 is in Het Noordbrabants Museum de nieuwe expositie van Wijnanda Deroo 'Plaatsen van Herinnering' te bezichtigen. De Nederlandse, in New York, wonende fotografe toont vijfentwintig raadselachtige ruimtes in Nederland op groot formaat.

MustSee: Bullet Time-video met 50 Canon EOS-1D X camera's

DIGIFOTO Pro - nieuws

Voor het 'bullet time'-effect heb je een opstelling met veel camera's nodig. Dat kan flink in de kosten lopen, zeker als je vijftig Canon EOS-1D X'en gebruikt in combinatie met EF 24-70mm f/2.8L II USM-objectieven. DokLab zette met hulp van Canon deze bullet time-rig in elkaar ter waarde van zo'n 400.000 euro.

Spotlight - Weekwinnaar #30-2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang mogen de weekwinnaars kiezen uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

'Samyang komt met 50mm f/1.5-objectief voor micro four thirds'

DIGIFOTO Pro - nieuws

Volgens 43rumors.com zal Samyang op de Photokina een 50mm f/1.5-objectief introduceren voor micro four thirds-camera's. Vermoedelijk zal het objectief goede beeldkwaliteit bieden voor een schappelijk prijskaartje.

Hoya voorziet EVO-filters van antistatische coating

DIGIFOTO Pro - nieuws

Filterfabrikant Hoya introduceert een nieuwe filterserie: EVO Antistatic. Normale lensfilters hebben de neiging om stofverzamelaars te worden. Hoya heeft dit opgelost door de EVO-filters te voorzien van een speciale antistatische coating, waardoor je minder vaak je filter(s) schoon hoeft te maken.

Review: Devolo dLAN 650+

WINMAG Pro - nieuws

Devolo staat al enkele jaren bekend om zijn dLAN powerline-adapters: een soort kastjes die je lichtnet veranderen in een LAN-netwerk. Handig, want dat scheelt kabels trekken en is bovendien een goed alternatief als een verbinding via wifi niet mogelijk of wenselijk is. Hun nieuwe dLAN 650+-adapters moeten een hogere doorvoersnelheid garanderen.

'Walk in' IMAGO Photour maakt zelfportretten van 200 bij 60 cm

DIGIFOTO Pro - nieuws

Van 10 t/m 31 augustus staat De Rotterdam, een ontwerp van OMA/Rem Koolhaas op de Wilhelminapier, in het teken van de zelfportretten. In het grootste gebouw van Nederland wordt een enorme 'walk in' camera tentoongesteld. In de IMAGO Photour Camera is plaats voor zes mensen.

Britse moeder wint Pride Photo Award 2014 met foto 5-jarige zoon

DIGIFOTO Pro - nieuws

Parisa Taghizadeh (VK) is de winnaar van Pride Photo Award 2014. Uit bijna 3.600 inzendingen koos de internationale vakjury een foto uit de serie Boy, over haar zoon van vijf die toen dol was op kleurige, mooie 'meisjesdingen' als nagellak, kettinkjes en maskers.

Nikon D810 scoort 97 punten bij DxO Mark

DIGIFOTO Pro - nieuws

DxO heeft de sensor van de Nikon D810 onder de loep genomen. Nikon's nieuwe fullframe-dslr met verbeterde 36-megapixelsensor scoort 97 punten en voert daarmee de ranglijst aan. De hoge score is te danken aan het extreem grote dynamische bereik bij lage iso-waarden.

Dropbox for Business krijgt nieuwe veiligheids- en beheerfeatures

WINMAG Pro - nieuws

Dropbox for Business is uitgebreid met een aantal features dat name de veiligheid van de dienst en het beheergemak moet vergroten.

Dropbox for Business krijgt nieuwe veiligheids- en beheerfeatures

WINMAG Pro - nieuws

Dropbox for Business is uitgebreid met een aantal features die met name de veiligheid van de dienst en het beheergemak moeten vergroten.

Fujifilm komt met 16mm f/1.4 en 90mm f/2 in 2015

DIGIFOTO Pro - nieuws

Fujifilm heeft de objectieven-roadmap voor het X-systeem een update gegeven. Te zien is dat er voor 2015 een XF 16mm f/1.4R en XF 90mm f/2R op de planning staan. De komst van de XF 16-55mm f/2.8 WR is uitgesteld naar begin 2015.

Ernst Coppejans - Dans le Milieu

DIGIFOTO Pro - nieuws

Van 26 juli tot en met 17 augustus exposeert Ernst Coppejans het aangrijpende verhaal van homoseksuele Senegalezen in de Melkweg Galerie in Amsterdam. In het Islamitische Senegal is homoseksualiteit nog altijd strafbaar.

Het succes achter het cupje van Nespresso

Baaz - nieuws

Stel je eens een bedrijf voor dat dure producten verkoopt, en deze op een niet traditionele manier verpakt. Tel daarbij op dat de producten ook nog eens lastig te verkrijgen zijn. Is dit business-idee niet al op papier gedoemd te mislukken?

Pentax K-3 'Prestige Edition' in gelimiteerde oplage

DIGIFOTO Pro - nieuws

Ricoh presenteert de Pentax K-3 'Prestige Edition', een speciale uitvoering van de high-end-spiegelreflex voorzien van een 'gunmetal gray' coating. Er komen wereldwijd 2000 exemplaren op de markt.

Een briljante ingeving!

Baaz - nieuws

Jacqueline heeft de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen en ondernemers te 'redden' die in zwaar weer zijn gekomen. Hoe maak je zo'n keuze?

Pagina's

tweets