Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Groei verkoop tabletmarkt neemt af

WINMAG Pro - nieuws

Volgens het laatste rapport van de IDC zet er een flinke daling in in de groei van tabletverkoop. Was de groei in 2013 nog 52,5 procent, dit jaar verwacht IDC dat de groei van verscheepte tablets maximaal 7,2 procent zal bedragen. 

Jumbo opent Foodmarkt in Amsterdam

Baaz - nieuws

Jumbo Supermarkten opent nu ook in Amsterdam een Foodmarkt.

YotaPhone 2 mogelijk naar Nederland

WINMAG Pro - nieuws

Hoewel de bijzondere YotaPhone nooit de Nederlandse winkels heeft bereikt, zal dit met de YotaPhone 2 mogelijk anders zijn. Volgens de Russische fabrikant zal deze nieuwe smartphone in december verkrijgbaar zijn.

De beste objectieven voor de Sony A6000 volgens DxO

DIGIFOTO Pro - nieuws

De Sony A6000 is met zijn 24-megapixelsensor, elektronische zoeker, compacte behuizing en vriendelijke prijskaartje een aantrekkelijke compacte systeemcamera. Welk glaswerk levert de beste resultaten op bij gebruik van dit toestel? DxO zocht het uit.

Ernst Coppejans wint SO 2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

De tweede editie van ‘Selection Of’ is gewonnen door Ernst Coppejans. Hij werd gekozen uit 212 inzendingen. De wedstrijd is de opvolger van de PANL Awards en moet een selectie van de beste Nederlandse fotografie vertegenwoordigen.

Twitter kijkt welke apps geïnstalleerd zijn op smartphones

WINMAG Pro - nieuws

Twitter gaat bijhouden welke andere applicaties gebruikers op hun smartphones geïnstalleerd hebben staan. Op deze manier probeert het bedrijf advertenties en content beter te richten op hun leden.

Een kwart van de ZZP'ers is actief in de zakelijke dienstverlening

Baaz - nieuws

Consultany.nl deed onderzoek naar ZZP'ers en freelancers.

Gratis Leica Visoflex en Masterclass bij aanschaf Leica T-systeem

DIGIFOTO Pro - nieuws

Leica bestaat honderd jaar. Wie jarig is trakteert! De Nederlandse Leica-importeur Transcontinenta organiseert op eigen initiatief de 'Leica T Camera Systeem Traktatie'. Bij aanschaf van een Leica T en objectief ontvang je een Visoflex EVF en een Masterclass ter waarde van 750 euro.

Directeur Tony’s Chocolonely wint Amsterdamse Ondernemersprijs 2014

Baaz - nieuws

Henk Jan Beltman, directeur van Tony’s Chocolonely, heeft woensdag 26 november de Amsterdamse Ondernemersprijs 2014 gewonnen. De prijs werd voor de zevende keer uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de RAI in Amsterdam.

'China lanceert binnenkort Android Pay'

WINMAG Pro - nieuws

In China is er mogelijk binnenkort een concurrent van Apple Pay beschikbaar voor Android. De applicatie heet Android Pay en maakt het mogelijk om via nfc te betalen met Android-telefoons.

Dick Bakker, Arval: ‘Goed voor de dag komen zonder grote investering’

Baaz - nieuws

De auto waarin je rijdt, is belangrijk voor een ondernemer. Je wilt goed voor de dag komen bij jouw klanten, maar hoe houd je je wagenpark en vooral de kosten hiervan beheersbaar?

Arcserve: Alle recoveryoplossingen onder één dak

WINMAG Pro - nieuws

Datarecovery is voor veel ondernemers een ingewikkelde zaak. Niet ieder bedrijf is het gegeven om te werken met een enkele oplossing en vaak zijn er nog te veel verschillende systemen die langs elkaar heen werken. Met de introductie van de cloud en verbeterde opslagmedia besloten veel bedrijven te upgraden, maar kwamen hierdoor in de knel met de verouderde recoverysystemen die al werden gebruikt.

'GoPro komt eind 2015 met eigen drones'

DIGIFOTO Pro - nieuws

Volgens The Wall Street Journal gaat GoPro eigen drones op de markt brengen voor de consumentenmarkt. De populaire actiecamera's worden nu al veelvuldige gebruikt in combinatie met drones van andere fabrikanten. Volgens de krant komt GoPro eind 2015 met eigen drones, tussen de 500 en 1000 dollar.

Nederlandse startup Bundle haalt 250.000 euro op voor slimme fotoalbum-app

DIGIFOTO Pro - nieuws

De Nederlandse startup Bundle werkt aan een gelijknamige iPhone-app die digitale fotoalbums overzichtelijk moet maken. De startup heeft 250.000 euro aan startkapitaal opgehaald bij investeerders. Vandaag is een bètaversie van de app gelanceerd.

Minstens 23.000 sites getroffen door CryptoPHP-malware

WINMAG Pro - nieuws

Eind vorige week dook plots een nieuwe malware op. CryptoPHP wist in korte tijd meer dan 23.000 sites te besmetten. 

Sanjin Hadzalic - Snapshots After The War

DIGIFOTO Pro - nieuws

In 1996 vluchtte Sanjin Hadzalic (24) samen met zijn ouders van Bosnië en Herzegovina naar Nederland. Hij kan zich van deze tijd als vluchteling in Nederland niet veel herinneren, omdat hij erg jong was. Daarom besloot hij om familiefoto's, destijds gemaakt door zijn ouders, te reproduceren.

Renault start met campagne 'Boost nu jouw succes'

Baaz - nieuws

Renault gaat ondernemers ondersteunen in het maken van bedrijfsvideo's.

KeepItSafe Mobile: altijd en overal grip op je data

Baaz - nieuws

Alle voordelen van mobile devices geven duidelijk meer problemen aan de kant van de beheerder. De nieuwe dienst KeepItSafe Mobile biedt een oplossing.

Toshiba brengt ssd's naar entertainment-notebooks

WINMAG Pro - nieuws

Toshiba is de eerste leverancier die notebooks voorziet van Solid State Drives (ssd's). Hoewel de ssd's een hoop voordelen hebben ten opzichte van de hdd's, was er altijd één groot minpunt: de hoge prijs per gigabyte. Tot nu toe waren ssd's dan ook met name te vinden in high-end notebooks, maar nu brengt Toshiba deze schijven naar onder andere entertainment-notebooks uit de Satellite-L50-serie.

Lening voor mkb’er via MKB Impulsfonds

Baaz - nieuws

Mkb’ers die op zoek zijn naar geld om hun onderneming te laten groeien kunnen met een goed businessplan vanaf maandag 1 december een lening aanvragen bij het MKB Impulsfonds.

Pagina's

tweets