Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Review: Nuance PowerPDF - alternatief voor Acrobat

WINMAG Pro - nieuws

Adobe Acrobat is al jarenlang de gouden standaard voor het maken en annoteren van pdf’s en het beheren en bekijken van dit universele bestandsformaat. Toch bieden anderen steeds betere alternatieven aan, veelal veel scherper geprijsd en minstens zo veelzijdig.

Afbeeldingen Olympus PEN E-PL7 en zilverkleurige OM-D E-M1 uitgelekt

DIGIFOTO Pro - nieuws

De specificaties van de Olympus PEN E-PL7 zijn al enkele maanden bekend, dankzij een uitgelekte handleiding. Nu is er ook een productfoto van het nieuwe toestel te zien. Ook zien we een zilverkleurige variant van de OM-D E-M1.

Cybercrime: voorkomen is beter dan genezen

Baaz - nieuws

Cybercrime is een veel voorkomend probleem. Dit zijn vijf tips om cybercrime te voorkomen.

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: 20 euro tegoed van ScanCorner

DIGIFOTO Pro - nieuws

Iedere vrijdag benoemen we onze favoriete foto uit de lezersgallery tot weekwinnaar. Voor de fotograaf hebben we een leuke prijs in petto. Vijf weken lang is de prijs een waardebon van 20 euro, te besteden bij ScanCorner.

Parisa Taghizadeh ontvangt Pride Photo Award 2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Op vrijdag 29 augustus ontvangt fotograaf Parisa Taghizadeh de Pride Photo Award 2014 voor een foto uit haar serie 'Boy.' Aansluitend op de prijsuitreiking opent wethouder Simone Kukenheim de tentoonstelling met de winnaars van 2014 in de Oude Kerk in Amsterdam.

'Nikon D750 is fullframe-dslr voor actiefotografie'

DIGIFOTO Pro - nieuws

Onlangs dook het gerucht op dat Nikon nog voor de Photokina een nieuwe fullframe-camera presenteert, die tussen de D610 en D810 plaatsneemt. Volgens PhotoRumors is het nu zeker dat de camera als Nikon D750 door het leven gaat.

Winter in Noors Lapland - Van Noorderlicht tot walvissafari

DIGIFOTO Pro - nieuws

Wie in de winter noorderlicht (Aurora Borealis) of rendieren wil fotograferen, zelf eens op een hondenslede wil staan, of een nachtje in een ijshotel wil slapen, denkt al snel aan Finland. Maar ook in het prachtige fjordenlandschap van Noors Lapland kunnen je winterse wensen in vervulling gaan.

Expositie Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA

DIGIFOTO Pro - nieuws

Straatvoetbalster Rocky Hehakaija en Ajax-speler Ricardo van Rhijn hebben de fototentoonstelling over de Street Child World Cup geopend in de Amsterdam ArenA. Eerder was de expositie te zien in Brazilië tijdens het WK.

Pentax K-S1 uitgelekt: dslr met bizarre vormgeving

DIGIFOTO Pro - nieuws

Op digicame-info zijn foto's verschenen van de Pentax K-S1. Het is een dslr met een erg gewaagd uiterlijk. Specificaties zijn nog niet bekend, maar het lijkt een instapmodel te worden. Op de behuizing zijn tal van leds aangebracht.

Porsche Trader is het nieuwe platform voor het verhandelen van gebruikte Porsches

Baaz - nieuws

Porsche en Auto Trader hebben samen PorscheTrader.nl opgericht, waar je gebruikte modellen kunt kopen en verkopen.

ContactMonkey: e-mailtracker geeft voorsprong door kennis

WINMAG Pro - nieuws

Kennis is voor een salesafdeling van groot belang. Hoe geïnteresseerd is die nieuwe prospect nu echt? Heeft hij of zij de aanbieding inderdaad wel gezien? ContactMonkey schept inzicht in die prangende vragen en geeft je op die manier een belangrijke voorsprong. Het resultaat? Meer deals en dus meer omzet.

Nikon Live op Photokina 2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Nikon zal dit jaar tijdens de Photokina laten zien dat het fotografen uitdaagt om foto's te maken die inspireren. Verwacht dus niet alleen de mogelijkheid om de laatste Nikon producten te bekijken, maar ook presentatie's van enkele van 's werelds beste fotografen en filmmakers. Nikon is te vinden in hal 2.2.

Spotlight - Weekwinnaar #33-2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we voor het laatst een fotoboek naar keuze van Uitgeverij Scriptum weg.

Onlinemarketing met Pinterest

Baaz - nieuws

Pinterest is een snelgroeiende social media. Hoe kun je deze website gebruiken voor onlinemarketing?

MustSee: Covershoot met Edward Snowden

DIGIFOTO Pro - nieuws

Het kostte Wired bijna een jaar tijd om een interview te regelen met NSA-klokkenluider Edward Snodwen. Het lukte en het resultaat is nu te lezen. Platon maakte de foto's. Samen met journalist James Bamford vertelt hij over de ontmoeting in Moskou.

OnOne Perfect Effects 8 Premium Edition (weer) gratis

DIGIFOTO Pro - nieuws

Afgelopen mei stelde softwaremaker OnOne het filterpakket Perfect Effects 8 Premium Edition tijdelijk gratis beschikbaar. Heb je de actie gemist? Dan kun je nu alsnog je slag slaan. Hoe lang de actie dit maal duurt is niet bekend.

Sigma 24mm f/1.4 Art en 14-24mm f/4 DG OS op de Photokina?

DIGIFOTO Pro - nieuws

Volgens PhotoRumors introduceert Sigma op de Photokina een 24mm f/1.4 in de Art-serie. Geruchten over dit objectief gaan al langer in het rond. Nieuw is de melding van de komst van een 14-24mm f/4 DG OS HSM.

Workshop Studiofotografie en Masterclass Portretfotografie met Brendan de Clercq

DIGIFOTO Pro - nieuws

DIGIFOTO Pro organiseert in samenwerking met topfotograaf Brendan de Clercq een aantal exclusieve workshops en masterclasses. Meld je aan voor de Workshop Studiofotografie op zaterdag 13 september, of de Masterclass Portretfotografie op zondag 28 september.

Humin is je contactenlijst 2.0

Baaz - nieuws

Humin is een contactenlijst waarin je kunt zoeken op de manier waarop jij denkt. Ook geeft de app je meer context en updates bij je contacten.

Samsung Galaxy Alpha is (deels) van metaal en dat is hun 'nieuwe designrichting'

WINMAG Pro - nieuws

De wereld, ook wij, hebben ze verfoeid: de plastic behuizingen van Samsung-telefoons. Daar lijkt nu eindelijk voor een heel klein beetje een einde aan te komen. De Samsung Galaxy Alpha heeft namelijk een metalen rand. Hoopvoller: volgens de fabrikant is dat hun 'nieuwe designrichting'.

Pagina's

tweets