Clipboard Publishing - Nieuws

U bent hier

Abonneer op Clipboard Publishing aggregator - Nieuws

Vijf tips tegen voedselverspilling op de werkvloer

Baaz - nieuws

Wil je dat de buitenwereld jouw onderneming serieus neemt en ook nog eens waardeert, dan kom je niet onder een maatschappelijk verantwoorde input uit. Dat kan op talloze manieren. Een gemakkelijke en voordelige manier is voedselverspilling tegengaan.

Review: MITserv - Werkplek Online

WINMAG Pro - nieuws

Deze review schrijf ik niet op mijn vertrouwde Linux-desktop, maar op een remote-omgeving, in de cloud bij MITServ. Het Tilburgse automatiseringsbedrijf biedt namelijk een complete digitale werkplek in de cloud. Die werkplek is ‘gewoon’ een Windows-desktop, aangevuld met enkele nuttige Office-toepassingen en een browser. Het verschil: het draait niet op de lokale machine, maar in de cloud, bij MITServ. Zij beheren alles, van de updates voor de software tot aan de beveiliging, de dataopslag en de back-up.

'Reflecting Identities' – Photographs by dindi.

DIGIFOTO Pro - nieuws

Beeldend kunstenaar dindi. exposeert met 'Reflecting Identities' van 10 mei tot en met 21 juni in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. Met haar schilderachtige, geënsceneerde onderwaterfotografie is dindi. op zoek naar tweedeling en balans van de innerlijke tegenstrijdigheid in de vrouwelijke psyche.

Jonge talenten verkopen foto's tijdens Photo Town

DIGIFOTO Pro - nieuws

Foam organiseert op zaterdag 21 juni voor de tweede keer Photo Town: een unieke fotomarkt in Felix &Foam. Photo Town is een stad voor één dag gebouwd met een markt die bruist en leeft. Een tijdelijke stad vol fotografie, tentoonstellingen, activiteiten, portfolio reviews, muziek, eten en drinken en fotoworkshops.

DxO test Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

DIGIFOTO Pro - nieuws

DxO heeft de Canon-versie van de Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art getest. Het objectief scoort 35 punten in combinatie met de EOS 5D Mark III en komt daarmee erg dicht in de buurt van de Zeiss Otus 55mm f/1.4, die 38 punten scoort op dezelfde camera.

Nikon repareert of vervangt D600's met stofproblemen

DIGIFOTO Pro - nieuws

Aan het stofdebakel omtrent de Nikon D600 is definitief een einde gekomen. Nikon heeft besloten om de camera van klanten die aanhoudende problemen ondervinden te repareren of desnoods onderdelen of de hele camera te vervangen.

Spotlight - Weekwinnaar #16-2014

DIGIFOTO Pro - nieuws

Iedere week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery en roepen we de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we de laatste prijs van Webprint.nl weg!

Nationale feestdagen: verplicht vrij?

Baaz - nieuws

Naast de religieuze feestdagen telt Nederland ook twee nationale feestdagen. Die liggen beide in het verschiet, zo is Koningsdag op 26 april en Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit roept bij ondernemers vaak de vraag op, moet je je werknemers verplicht vrij geven?

4 budgettips om duurzaam te ondernemen

Baaz - nieuws

Duurzaam ondernemen wordt vaak in één adem genoemd met peperdure investeringen. Maar het hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. Sterker nog: soms levert het alleen maar wat op. Baaz zet vier budgettips om duurzaam te ondernemen op een rij.

Photogifts.nl: Unieke fotoprints op hout

DIGIFOTO Pro - nieuws

Als fotograaf ben je altijd geïnteresseerd in nieuwe technieken en mogelijkheden om je foto's af te laten drukken. Nieuwe materialen geven je afbeeldingen een nieuwe dimensie. Photogifts.nl is gespecialiseerd in het digitaal afdrukken van foto's op unieke ondergronden als aluminium, dibond, plexiglas en forex.

Review: Ubuntu 14.04 LTS 'Trusty Tahr'

WINMAG Pro - nieuws

Windows XP is niet meer, en dat is voor veel bedrijven reden genoeg te zoeken naar een goed alternatief. Zo'n alternatief is Ubuntu 14.04 LTS, de nieuwste versie van het besturingssysteem dat zich helemaal heeft gedistantieerd van de 'Linux'-branding en op veel gebieden zich een eigen, eigenwijze houding heeft aangemeten.

Internationaal Fotofestival Leiden 2014 - 'New Photographers'

DIGIFOTO Pro - nieuws

Van 11 oktober t/m 8 november 2014 vindt het tweede Internationale Fotofestival Leiden plaats, met als thema: 'New Photographers'. Leiden kent als Stad van Ontdekkingen al diverse kunstfestivals waar (inter)nationaal talent wordt ontdekt. Het Foto Festival Leiden is een initiatief van de in 2013 opgerichte Stichting Talentvolle Fotografen door Hans Gillis en Pierre Luiten.

Atomos Shogun: 4K hdmi-recorder voor GH4 en A7S

DIGIFOTO Pro - nieuws

Atomos heeft op de NAB-beurs in Las Vegas de Shogun aangekondigd. De hdmi-recorder met ingebouwd 7-inchbeeldscherm is in staat om via de hdmi-poort een 4K-signaal op te nemen. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de Panasonic GH4 of Sony A7S.

Review: xPrintServer Cloud Print Edition

WINMAG Pro - nieuws

Vorig jaar schreven we al over de XprintServer. Met dit handige kastje kun je zo goed als iedere printer geschikt maken voor het printen vanaf iPhones en iPads. Moest je het vorig jaar nog doen met een Home-, of Business-editie, nu is daar een Cloud Print-editie bijgekomen. Deze versie biedt ondersteuning voor Google Cloud Print, een dienst waarmee je vanuit iedere plek in de wereld printopdrachten via het web kunt versturen.

Dunkin’ Donuts zoekt ondernemers voor Nederlandse vestigingen

Baaz - nieuws

Je leest het goed: Dunkin’Donuts komt naar Nederland. En niet met een of twee kleine vestigingen, nee, de keten wil door heel Nederland winkels gaan uitbaten. Het zoeken is nu naar franchise-ondernemers die een restaurant willen openen.

Koen Hauser is tweede Fotograaf des Vaderlands

DIGIFOTO Pro - nieuws

Fotoweek benoemt Koen Hauser (1972) tot tweede Fotograaf des Vaderlands als opvolger van Ilvy Njiokiktjien. In Hauser ziet Stichting Fotoweek een fotograaf die als geen ander autonoom werk en commerciële fotografie met elkaar weet te combineren.

Tamron introduceert 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro

DIGIFOTO Pro - nieuws

Begin februari kondigde Tamron de ontwikkeling van de 16-300mm f/3.5-6.3 VC PZD Macro aan. Nu introduceert de objectievenfabrikant het objectief officieel en zijn de laatste details bekendgemaakt. Ook geeft Tamron een adviesprijs in dollars, een euroadviesprijs is nog niet bekend.

Sigma's Hazenpad 2014: vind een objectief op tweede paasdag!

DIGIFOTO Pro - nieuws

Kans maken op een gloednieuw Sigma-objectief? Sigma Benelux organiseert op tweede paasdag een actie waarbij je er een kunt winnen. In vijf grote steden in Nederland en België verstopt Sigma eieren met daarin een unieke code. Er zijn tien prijzen, waarvan twee hoofdprijzen.

Accessoires voor Fujifilm X-T1, 1,4x-converter voor X100(S)

DIGIFOTO Pro - nieuws

Wie zich gelimiteerd voelt door het 23mm-objectief (35mm equivalent) van de Fuijfilm X100(S) kon al bij Fujifilm terecht voor een groothoekadapter, daar komt nu een teleconverter bij. Daarnaast komt de fabrikant met accessoires voor de Fujifilm X-T1.

MustSee: Sony A7S kijkt in het donker (ISO 409.600)

DIGIFOTO Pro - nieuws

Sony heeft een aantal nieuwe video's gepubliceerd die zijn geschoten met de nieuwe A7S. Niet de 4K-functie, maar de extreme lichtgevoeligheid wordt onder de aandacht gebracht. In een video laat Sony zien hoe je met iso 409.600 in het donker kunt kijken.

Pagina's

tweets