Clipboard Publishing - DIGIFOTO Pro magazine

U bent hier

Abonneer op feed DIGIFOTO Pro magazine

DIGIFOTO Pro 4.2014 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2014 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je uitgebreide reviews van de nieuwste camera's. Daarnaast staat het magazine vol met prachtig werk van inspirerende fotografen, blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2015.

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij het grootste platform op gebied van fotografie in Nederland? Wij hebben per direct stageplekken beschikbaar.

DIGIFOTO Pro 3.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie lees je alles over portretobjectieven, een interview met Tour de France-fotograaf Bas Czerwinski en vertelt Ad Nuis over zijn avonturen in Azerbeidzjan. Daarnaast uitgebreide reviews van de Nikon D810, Sigma dp2 Quattro, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM en meer.

Vacature: DTP'er (m/v)

Wij zoeken een vormgever voor onze printedities die weet wat werken is. Je beheerst InDesign en weet goed met bestanden om te gaan. Je kan drukwerk van nul tot gecertificeerd bij de drukker/klant aanleveren.

DIGIFOTO Pro 2.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie blikken we terug op iconische foto's van de afgelopen eeuw, lees je interviews met topfotografen zoals Jimmy Nelson, een diepgaand technisch stuk over diffractie, reviews van de nieuwste objectieven en gaan we achter de schermen bij het restauratieatelier in het Nederlands Fotomuseum.

Nu in de kiosk: DIGIFOTO Masterclass 1.2014

Onze eerste editie van 2014 ligt in de kiosk! De DIGIFOTO Masterclass staat vol met tips van topfotografen, reviews van de nieuwste camera's en objectieven, interviews met bijzondere fotografen en nog veel meer.

DIGIFOTO Pro 4.2013 nu in de kiosk

In DIGIFOTO Pro 4.2013 nemen we een kijkje achter de schermen bij een professionele beeldbewerker, interviewen we Henk Wildschut over zijn project 'Voedsel', spreken we met topfotograaf Steve McCurry en gaan we aan de slag met de Sony A7 en A7R!

DIGIFOTO Masterclass 2.2013 - Nu in de kiosk

Leren van topfotografen staat in de DIGIFOTO Masterclass-edities centraal. In de nieuwste editie lees je alles over straatfotografie, met onder andere het werk van Otto Snoek. Daarnaast gaan we aan de slag in de studio en met de filmfunctie van de fotocamera.

DIGIFOTO Pro 3.2013 - Nu in de kiosk

Bijzondere foto's uit Burundi, Congo en Mozambique, unieke macrofoto's en vliegtuigfotografie tot kunst verheven: DIGIFOTO Pro 3.2013 staat bomvol met interessante fotografie. Uiteraard voelen we ook de nieuwste camera's aan de tand, zoals de Canon EOS 70D.

Lezersonderzoek 2013: Laat je mening horen!

Ons jaarlijkse lezersonderzoek staat weer voor de deur: we willen graag weten wat jij van ons magazine en onze website vindt. Je eerlijke mening is ons heel wat waard! In ruil voor de moeite maak je kans op een aantal mooie prijzen.

DIGIFOTO Pro 2.2013 nu in de kiosk

Een exclusieve kijk achter de schermen bij de Belgische sensorfabrikant CMOSIS, een roadtrip met de nieuwe Leica M, een uitgebreid interview met topfotograaf Carli Hermès en 32 pagina's met álles over landschapsfotografie. Dat en nog veel meer, lees je in DIGIFOTO Pro 2.2013!

DIGIFOTO Pro 1.2013 - Nu in de kiosk

Na de eerste Masterclass-editie van het jaar is het nu de beurt aan de eerste reguliere editie van DIGIFOTO Pro. 140 pagina's vol inspiratie, techniek, interviews en nog veel meer, liggen op je te wachten in de kiosk.

Vacature: redacteur (fulltime, 40 uur)

Wij gaan ons team versterken. Weet jij alles van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan zoeken we jou. Als redacteur maak je content voor onze magazines en websites en denk je actief mee met het verbeteren van onze producties.

DIGIFOTO Masterclass 1.2013 - Nu in de kiosk

De eerste Masterclass-editie van dit jaar ligt in de kiosk! Deze keer nemen we het thema portretfotografie uitgebreid onder de loep. Diverse topfotografen waaronder Merlijn Doomernik en Linelle Deunk geven hun geheimen bloot, maar er is nog veel meer.

DIGIFOTO Pro 4.2012: Nu in de kiosk!

Het bloedstollende verhaal van Tom Daams die naar Syrië trok om het conflict vast te leggen. Op stap met ANP-fotograaf Koen van Weel, reviews van de Panasonic GH3, Canon EF 24-70mm f/2.8L II en nog véél meer: je leest het in DIGIFOTO Pro 4.2012.

Nu in de kiosk: DIGIFOTO Pro Masterclass 2.2012

In de tweede DIGIFOTO Pro Masterclass-editie van dit jaar besteden we uitgebreid aandacht aan het filmen met je dslr. We toveren je om van fotograaf tot filmmaker. Daarnaast gingen we op onderzoek wat het winnen van een grote prijs nou echt oplevert en helpen we je bij de stap van amateur tot prof.

Fotowedstrijd: Zelfportret

Start en eind datum:  01/11/2012 to 16/12/2012Je voelt de bui al hangen bij het lezen van de titel. Ja, voor deze wedstrijd moet je er toch echt zelf aan geloven! Hoewel wij fotografen liever achter dan voor de camera staan, dagen we je deze keer uit om een zelfportret te maken. Trek je draadontspanner en al je creativiteit uit de kast en zet jezelf in de spotlights.

Lezersonderzoek: De prijswinnaars zijn bekend!

Enige tijd geleden vroegen we jullie naar je ongezouten mening over DIGIFOTO Pro. Wat vind je van ons magazine, hoe bevalt de website en diverse andere vragen werden je voorgeschoteld. In ruil daarvoor geven we een groot aantal prijzen weg. De winnaars zijn inmiddels bekend.

Eerste DIGIFOTO Pro iPad-editie nu gratis te downloaden

Meer foto's, video's, geluid, interactieve artikelen en unieke content. Dat vind je in de DIGIFOTO Pro iPad-editie, speciaal op maat gemaakt voor de tablet. De eerste editie is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store.

DIGIFOTO Pro 3.2012: Nu in de kiosk!

We hebben hard gewerkt om je weer een editie stampvol met fotografie, achtergronden en techniek voor te kunnen schotelen. Speciale aandacht is er deze editie voor modefotografie, maar we interviewden ook fotodetective Hans Aarsman en testten de nieuwste apparatuur.

Pagina's

tweets