• Verspreiding: Nederland en Belgie
  • Oplage: 35.500
  • Bereik: 60.350
  • Website: www.digifotostarter.nl
  • Mediakit

digifoto Starter richt zich op iedereen die net een camera heeft gekocht of van plan is een camera aan te schaffen, maar nog weinig tot geen kennis in huis heeft. Zowel compactcamera's, spiegelreflexen als compacte systeemcamera's.

Magazine

Met heldere, begrijpelijke taal geven we de lezer uitgebreid advies over de aanschaf van de juiste camera, objectieven en accessoires. We gaan in op het werken op een pc of mac, van het regelen van de juiste, nabewerking, veiligste opslag, tot afdrukken op eigen printer. Ook geven we tips en adviezen voor het afdrukken van de mooiste resultaten op canvas, vergrotingen of in een fotoboek bij afdrukcentrales.

Verder komen allerlei accessoires aan bod die zeker voor de beginnende fotograaf van pas komen, zoals statieven, fototassen, etc. Wat moet je hebben en waar moet je op letten? Alles komt aan bod in digifoto Starter. Het motto van de redactie is dan ook: 'terug naar de basis'.

digifotostarter.nl

www.digifotostarter.nl is speciaal ingericht voor de beginnende fotograaf. De website wordt elke dag voorzien van content en informeert, inspireert en adviseert de bezoeker. Daarnaast zijn er Social Media accounts aangemaakt om nog beter de doelgroep te bereiken.

 

Mediakit digifoto Starter

Meer informatie over het magazine en de website is te vinden in de mediakit van digifoto Starter. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen via sales@clipboard-publishing.nl of via 015-7600770.